0

Φτιάξτε ένα κομψό φωτιστικό απο καμένες λάμπες!

Δημιουργήστε ένα κομψό και πρωτότυπο φωτιστικό από καμένουςλαμπτήρες και ελάχιστα υλικά , αντί να τους πετάξετε , επαναχρησιμοποιήστε τους και βοηθήστε στην ανακύκλωση.
Βήμα 1: Συγκεντρώστε τα υλικά .
Μικρά βάζα , γλάστρες , κηροπήγια , ακόμη και τσίγκινα τενεκεδάκια είναι καλές επιλογές ώστε να κρύψετε το κάτω τμήμα, αφήνοντας ταυτόχρονα το πάνω τμήμα ανοικτό . Στη συνέχεια αποφασίστε πόσα φώτα θέλετε γιατί θα καθορίσει τον αριθμό των καμένων λαμπτήρων , τις μπαταρίες και τα λαμπάκια . Στην προκειμένη περίπτωση ως βάση χρησιμοποιήθηκε ένα πεπαλαιωμένο ξύλινο κουτί ζάχαρης .

ΠΡΟΣΟΧΗ!!Μην χρησιμοποιείτε λάμπες φθορισμού γιατί το υλικό που χρησιμοποιείται για την επικάλυψη του εσωτερικού τους είναι κατασκευασμένο από φώσφορο και είναι αρκετά τοξικό .


Βήμα 2: Προετοιμασία των λαμπτήρων.
Πρώτα, αφαιρέστε τα υπάρχοντα καμένα λαμπάκια από τις λάμπες . Καλυτέρα να το κάνετε εξωτερικά ή πάνω σε ένα μεγάλο πανί , προκειμένου να μαζέψετε τα σπασμένα γυαλιά . Ο παρακάτω οδηγός εκμάθησης σας καθοδηγεί μέσα από βήματα για να αφαιρέσετε τη βάση και το εσωτερικό λαμπάκι χρησιμοποιώντας μια πένσα .(Hollow Out A Light Bulb) είναι στην αγγλική γλωσσά και θα σας κατατοπίσει πάρα πολύ .


Βήμα 3: Προετοιμάστε τα λαμπάκια .
Στη συνέχεια, μπορείτε να συναρμολογήσετε τα λαμπάκια σας . Θα χρειαστείτε μία μπαταρία ΑΑΑ και ένα λαμπάκι για κάθε καμένη λάμπα . Θα χρειαστείτε επίσης καλώδιο και μονωτική ταινία . Βεβαιωθείτε ότι η τάση στα λαμπάκια ταιριάζει με την τάση των μπαταριών (1.5V) .


Βήμα 4:
Κόψτε δύο κομμάτια καλώδιο περίπου 20 εκατοστά το καθένα . Συνδέστε το ένα άκρο του κάθε κομματιού στους πόλους της μπαταρίας και μονώστε τα με την ταινία . Συνδέστε τα άλλα άκρα του κάθε κομματιού στο λαμπάκι . Σε αυτό το σημείο , το λαμπάκι πρέπει να ανάψει . Αν όχι τότε μπορεί να χρειαστεί να μονώσετε το καλώδιο στην μπαταρία ή / και στο λαμπάκι πιο σφιχτά .


Βήμα 5:
Μόλις μονώσετε το λαμπάκι και τη μπαταρία , εισάγετε το λαμπάκι μέσα στον λαμπτήρα .


Όταν όλοι οι λαμπτήρες συναρμολογηθούν , τοποθετήστε τους στη βάση .


Και τελειώσατε ένα πραγματικά κομψό ανακυκλώσιμο διακοσμητικό !

toftiaxa.gr/
http://diyself.gr/%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CF%88%CF%8C-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AD%CE%BD/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top