0
Θα χρειαστείτε:


* άδεια κονσερβοκούτια
* καρφί και σφυρί
* μπογιά σε σπρέυ ή ρεπουλίνη για μεταλλικές επιφάνειες
* λεπτό σύρμα, σκοινάκι ή μια μεταλλική κρεμάστρα
* μαρκαδόρο

1. Γεμίστε τα κονσερβοκούτια με νερό και αφήστε τα στην κατάψυξη, έως ότου δημιουργηθεί πάγος.Μ΄αυτόν τον τρόπο θα αποκτήσουν το βάρος και την σταθερότητα που χρειάζεται για να μπορέσετε να τα τρυπήσετε.

2. Σημαδέψτε με μαρκαδόρο τις τρύπες ώστε να δημιουργηθεί το σχέδιο που θέλετε και εκείνες στο πάνω μέρος για το κρέμασμα και ανοίξτε κάθε μια τρύπα με το καρφί και το σφυρί.Aφήστε να λιώσει εντελώς ο πάγος κι αφού στεγνώσουν βάψτε με οποιαδήποτε μπογιά για μεταλλικές επιφάνειες ή -ακόμη πρακτικότερο- με μπογιά σε σπρέυ.

3. Κόψτε ένα κομμάτι από το σύρμα, την κρεμάστρα ή το σκονάκι για να φτιάξετε το κρέμασμα.Μπορείτε και να μην τα βάψετε, σε εξωτερικούς χώρους είναι πολύ όμορφα στο σκοτάδι και στο φυσικό τους χρώμα κι αν προορίζονται για επιτραπέζια μόνο χρήση, παραλείψτε και το κρέμασμα.Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά το καλοκαίρι στο μπαλκόνι, στον κήπο αλλά και σε εσωτερικούς χώρους.


Τοποθετήστε στο εσωτερικό μικρά ή μεγαλύτερα κεράκια, φτιάξτε φαναράκια από κονσερβοκούτια διάφορων μεγεθών και κρεμάστε ή ακουμπήστε τα κάπου όλα μαζί και επίσης πολύ όμορφα είναι ως κάλυμμα «αμπαζούρ» σε μικρά φωτιστικά εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή σε φωτάκια νύχτας.Αν τα χρησιμοποιήσετε στην φυσική τους μορφή, προστατέψτε τα από την υγρασία και το νερό της βροχής τις εποχές που δεν τα χρησιμοποιείτε διαφορετικά θα σκουριάσουν, το ίδιο θα συμβεί και στο άβαφτο εσωτερικό μέρος τους αν τα αφήσετε εκτεθειμένα τον χειμώνα σε εξωτερικό χώρο.πηγή
http://www.casasideas.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top