0

Τα τελευταία χρόνια η ζωή μας έχει γίνει πολύ πιο εύκολη με τα κινητά smartphone που παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες σε σχέση με τα κινητά προηγούμενων γενιών...
Μέσα στα πολλά καλά που διαθέτουν τα συγκεκριμένα κινητά, υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα και αυτό είναι πως η μπαταρία τους ποτέ δεν είναι αρκετή για να καλύψει όλα όσα προσφέρουν.

Όλοι οι κάτοχοι smartphone θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χαμηλής μπαταρίας όσο δεν θα βρίσκεται κάποια λύση και ταυτόχρονα θα περιορίζονται και οι πωλήσεις για τα κινητά αυτά.
Ωστόσο, με την έρευνα που πραγματοποίησε η AVG, μπορούμε τουλάχιστον να ανακαλύψουμε ποιες εφαρμογές ευθύνονται για την γρήγορη εξάντληση των μπαταριών μας. Σε σχέση με τον χρόνο λειτουργίας, το Facebook βρίσκεται πρώτο στην λίστα των εφαρμογών που εξαντλούν την μπαταρία των smartphone.
Δεύτερη ακολουθεί η εφαρμογή Spotify Music και τρίτο έρχεται το Instagram. Path και Amazon Android συμπληρώνουν την πεντάδα των πιο... απαιτητικών apps για κινητά τελευταίας γενιάς. Δείτε την εικόνα με τα αποτελέσματα της έρευνας:





Δημοσίευση σχολίου

 
Top