0
Το σπίτι από χώμα και λάσπη είναι παρεξηγημένο, συχνά απεικονίζεται σαν βρώμικο, ενώ είναι πραγματικά αγνό και φυσικό! Είναι υπέροχο να ζεις σε ένα σπίτι από λάσπη. Γιατί είναι η ίδια η Γη, με μεταλλικά στοιχεία και τις ιδιότητές της, που έχουν επίσης μεγάλες ευεργετικές επιδράσεις στην υγεία του ανθρώπου.

Η κατασκευή χωμάτινων σπιτιών και κατασκευών ενσωματώνει όλη την αρχαία τέχνη και την κοινή πρακτική.

Η χρήση γης στον τομέα των κατασκευών είναι κάτι που...

έχει γίνει από τότε ο άνθρωπος εμφανίστηκε στην γη. Φυσικά χρησιμοποίησε ό, τι ήταν στο χέρι του, και διαπίστωσε ότι το έδαφος κάτω από τα πόδια του ήταν εύπλαστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ... Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτό το προνόμιο και πρέπει να συνεχίζουμε τη χρήση του, τελειοποιώντας τις παλιές τεχνικές.
Θέλετε να μάθετε τι χάνετε; Διαβάστε αυτή τη λίστα και θα εκπλαγείτε.

10 λόγοι για τους οποίους είναι αναγκαία η οικοδόμηση στο έδαφος με έδαφος.

1. Μπορεί όλοι εκείνοι που επιθυμούν, να χρησιμοποιήσουν την γη και να χτίσουν το δικό τους σπίτι! Η γη που χρησιμοποιείται για τα οικοδομικά υλικά είναι γενναιόδωρη και ευγενική, είναι εύκολο να μάθει κανείς και αυτό θα ισχύσει ιδιαιτέρα για τους νέους και άπειρους στην χειρονακτική εργασία , αλλά με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που δίδει η γη για να ζήσουμε, μπορούμε να επιτύχουμε θαύματα !.

2. Ο πηλός έχει την ιδιότητα να είναι ένα ηλεκτρομαγνητικό μονωτικό υλικό και σε αυτούς τους καιρούς είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος, απέναντι στους πύργους κινητής τηλεφωνίας , Wi-Fi, στα δορυφορικά κύματα, και έτσι σε πολλούς θα είναι το σπίτι τους ένα μικρό καταφύγιο μονωμένο από τις παρεμβάσεις των διάφορων ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών. Μέσα σε σπίτια κτισμένα με γαιοσάκους η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από πύργους κινητής τηλεφωνίας είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

3. Τα τοιχώματα από λάσπη έχουν υψηλή θερμική αδράνεια. Αυτό σημαίνει ότι δεσμεύουν την θερμική ακτινοβολία ώστε, το καλοκαίρι κρατά το σπίτι μας δροσερό και ζεστό το χειμώνα.

4. Η λάσπη δημιουργεί τοίχους είναι ισχυρή ηχομόνωση .

5. Είστε ένας από εκείνους με αναπνευστικά προβλήματα; Η λάσπη βοηθά παρά πολύ για να αποφευχθούν κρυολογήματα, βρογχίτιδα, άσθμα, μεταξύ άλλων. Για ποιο λόγο; Το χώμα είναι ένα υλικό που αναπνέει από τη φύση του . Οι τοίχοι χώμα επιτρέπουν τη φυσική ρύθμιση της υγρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού, έτσι ώστε να αποφεύγεται η συμπύκνωση και η οποία προκαλεί αυτές τις ασθένειες.

6. Γη είναι ένα αβλαβές υλικό! Δεν περιέχει τοξικές χημικές ουσίες και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο! Όταν χρησιμοποιείτε απλά χώμα αυτό , μετατρέπεται πίσω στη γη ξανά σε χώμα. Δίδει κατασκευές με το μικρότερο ενεργειακό και οικολογικό αποτύπωμα.

7. Είναι εύκολο να βρεθεί. Ειδικά αν στην πόλη σας υπάρχει ένα μέρος με πηλώδες χώμα , αυτό είναι τέλειο.

8. Απαιτείται ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας για την κατασκευή της κατοικίας .Εάν χρησιμοποιείτε τα πόδια και τα χέρια, δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά παρ 'όλα αυτά, χρειάζεται ελάχιστη ενέργεια για να οικοδομήσουμε με αυτό το υλικό!

9. Είναι ένα φθηνό υλικό! Είναι μια φθηνή ή σχεδόν δωρεάν, ύλη που μπορεί συχνά να βρίσκεται ήδη στον τόπο όπου θα κατασκευαστεί το σπίτι.

10. Τέλος το πιο θαυμάσιο πράγμα είναι, ότι γίνεται με τέχνη και αγάπη και ο καθένας βάζει την προσωπική του καλλιτεχνική πινελιά. Είναι σαν να δημιουργεί ένα τεράστιο γλυπτό! Έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε το σπίτι σας , και να το πλάσετε σαν το δικό σας ψωμί.! και να είναι όμορφο! και να φαίνεται ρουστίκ και ζεστό.! Και να έχει την καλύτερη , την δική σας αύρα…..


Νομίζουμε ότι η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί και επάνω και πάνω από το 10! Αγαπούμε τον αριθμό 10, είναι στην πραγματικό-τητα το πρώτο ΑΡΙΣΤΑ στην πράξη, εσείς, η λάσπη, οι φίλοι σας και η ροή και η χαρά της κατασκευής ... Ελπίζουμε και σας ευχόμαστε να μπορέσετε να ζήσετε μέσα σε ένα τέτοιο!

Ομάδα ΦΥΣΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


http://www.back-to-nature.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top