0

Καταπληκτικό φωτιστικό απο ρολά κουζίνας.Μία καταπληκτική ιδέα για το σπίτι σας! Εαν και εσείς μισείτε να πετάτε πράγματα και είσαστε υπέρμαχοι τηςανακυκλωσης και επαναχρησιμοποίησης τότε αυτήν την κατασκευή θα τη λατρέψετε! Ένα φωτιστικό απο άδεια ρολά κουζίνας.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
μία βάση - καλώδιο φωτιστικού
μία λάμπα οικονομίας για να μην υπάρξει πρόβλημα υπερθέρμανσης
κόλλα
κοπίδι
λευκη μπογιά
πινέλο
μία γλάστρα για το καλούπι. Πρέπει να είναι στο μέγεθος που θέλετε για το φωτιστικό σας
5-6 ρολά χαρτιού κουζίνας (τελειωμένα έτσι;)

Επι προσθέτως ένα λεκανάκι για να βάλετε τα ρολά και την κόλλα και εφημεριδούλες για να μην λερώσετε.Κόψτε κομματάκια τα ρολά και βουτήξτε τα μέσα στο μπωλάκι μαζί με την κόλλα. Γυρίστε την γλάστρα ανάποδα με το στόμιο προς τα κάτω.Απλώστε τα χαρτιά πάνω στη γλάστρα απο επάνω μέχρι κάτω ώσπου να την καλύψετε όλη. Πρέπει να περάσετε τουλάχιστον 4 χέρια. Τοποθετήστε την πάνω σε λαδόκολλα.(Η λαδόκολλα βοήθαει να μην κολλήσει όλη η κατασκευή πάνω στο χαρτί). Αφήστε να στεγνώσει καλά για 2 μέρες. Κρατήστε μερικά κομμάτια απο το ρολό γιατι θα τα χρειαστείτε στη συνέχεια.Αφού στεγνώσει, με το κοπίδι κόβετε την μία πλευρά για να ελευθερωθεί η κατασκευή απο την γλάστρα. Κάντε την ίδια διαδικασία με τα χαρτιά και την κόλλα για να κλείσει καλά το άνοιγμα. Αφήστε να στεγνώσει όλο το βράδυ.

Κόλληστε στη μέση χαρτοταινία και βάψτε το κάτω μέρος άσπρο (ή οτι άλλο χρώμα θέλετε)Αφήστε να στεγνώσει εντελώς.Κοψτε μία τρύπα στο επάνω μέρος στο μέγεθος της λάμπας.Πιέστε και εφαρμόστε ώστε να είναι σταθερή.
Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρεμάσετε το φωτιστικό σας! Voila, ένα υπέροχο φωτιστικό απο άχρηστα ρολά κουζίνας.Και πώς φωτίζει τη νύχτα


look-what-i-made
toftiaxa.gr/2015/03/diy-fotistiko-apo-rola-xartiou.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Top