0
Παίρνει ένα κομμάτι Γυαλί και ζωγραφίζει πάνω Τετράγωνα. Αυτό που φτιάχνει…

Σαν παιδί, ο Jack Storms ήταν δημιουργικός, είχε καλλιτεχνικές τάσεις και εμπνεόταν από τον κόσμο γύρω του. Αποφάσισε να σπουδάσει σε σχολή καλώ τεχνών. Στην αρχή ανησυχούσε πως θα βγάζει χρήματα κάνοντας καριέρα στην τέχνη. Αλλά είχε πίστη και εμπιστοσύνη ότι μπορούσε να τα καταφέρει.

Μετά από χρόνια, ο Jack είναι ένας από τους μόλις 3 καλλιτέχνες που ασχολούνται την ψυχρή κατεργασία γυαλιού στον κόσμο. Αυτή η τέχνη είναι τόσο σπάνια που μπορεί και να μην την γνωρίζετε. Αλλά μόλις δείτε τι κάνει, θα εντυπωσιαστείτε.


Τα περισσότερα από τα έργα του Jack μοιάζουν με τεράστια διαμάντια. Και χρειάζεται 1-18 και κάποιες φορές 24 εβδομάδες για να τα ολοκληρώσει.




Ξεκίνησε δουλεύοντας σε ένα στούντιο διακόσμησης το οποίο δημιουργούσε οπτικά γλυπτά. Τη στιγμή που μπήκε εκεί μέσα, ήξερε ότι ήταν κάτι που θα έκανε για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Αυτό που κάνει αυτή την τέχνη ξεχωριστή είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη που ασχολούνται μαζί της», λέει ο Jack.

Λέει ότι περίπου το 99% των έργων από γυαλί που βλέπουμε προέρχεται από θερμή κατεργασία.

«Αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου θερμότητα» λέει ο Jack. «Τρίβω, και τρίβω, και τρίβω. Και μετά γυαλίζω και αυτό είναι που με ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους. Είναι πιο δύσκολο και χρειάζεται περισσότερο χρόνο.»

Δείτε εδώ το VIDEO



i-magazino.eu/perni-ena-kommati-gyali-ke-zografizi-pano-tetragona-afto-pou-ftiachni-apistefto/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top