0

Η Samsung παρουσίασε επίσημα το νέο Galaxy S7 και S7 Edge.Οι δύο συσκευές διατηρούν ορισμένα από την εμφάνιση της τελευταίας γενιάς, αλλά περιέχουν νέα tweaks στο συνολικό styling, όπως ας πούμε η μείωση της προεξοχή του φακού της κάμερας.

Το S7 Edge διαθέτει μια οθόνη 5,5 ιντσών, ενώ το κανονικό S7 φέρει μια HD 5.1-ιντσών. Και οι δύο οθόνες είναι Quad HD σε ανάλυση 2,560×1.440 pixels.

Και οι δύο συσκευές είναι επίσης βαθμονομημένες στην κατηγορία IP68, πράγμα που σημαίνει ότι ανθεκτικές σε σκόνη και νερό (βάθος έως και 1,5 μέτρο για έως και 30 λεπτά).

Τα δύο μοντέλα S7 προαναγγέλλουν την επιστροφή της υποδοχής κάρτας microSD καθώς η Samsung επέλεξε να την αφαιρέσει από το προηγούμενα μοντέλα.

Η μπαταρία είναι στα 3,600mAH για το μοντέλο Edge και 3.000 mAh για την κανονική έκδοση.


Η πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 12 megapixel με pixels 1.4-micron, και σύμφωνα με την Samsung αφήνει σε 56% περισσότερο φως από την κάμερα του S6. Διαθέτει επίσης ένα φακό f1.7 για ακόμα περισσότερο φως.

Από την πλευρά του λογισμικού τώρα, οι συσκευές τρέχουν το Android Marshmallow με κάποια tweaks από την εταιρεία. Για τα S7 και S7 Edge, υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά επικεντρωμένα για παιχνίδι – όπως η δυνατότητα της κοινής χρήση οθόνης, και περισσότερος έλεγχος στις επιλογές του παιχνιδιού.

Η Samsung αναφέρει επίσης ότι και οι δύο συσκευές συμπεριλαμβάνουν δυνατότητές επιπρόσθετης ασφάλειας Knox με στόχο την επιχειρηματικούς χρήστες, καθώς και την υποστήριξη του Samsung Pay που θα συνεχίσει να εξαπλώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα Galaxy S7 και S7 Edge θα ανέβουν για προ-παραγγελίες μέσα στις επόμενες ημέρες και θα αρχίσουν να διανέμονται από την 11η Μαρτίου Στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και άλλες χώρες.
Samsung.com
iguru.gr/2016/02/22/56658/samsung-galaxy-s7-s7-edge/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top