0

Μπαλώματα ρούχων .
Πλέον ότι χαλάει δεν το πετάμε, ειδικά αν πρόκειται για εξοπλισμό πεζοπορίας. Και τι πιο φυσιολογικό από το να σκίσετε κάποιο μπουφάν ή παντελόνι, καθώς περπατάτε ανάμεσα σε βάτα ή ακόμα και να κάνετε κάποιο μικρό κάψιμο, από σπίθα που πετάχτηκε από την φωτιά.




Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα πρέπει να ξέρετε πως στην αγορά, υπάρχουν πολλών ειδών μπαλώματα, με τα οποία μπορούμε να καλύψουμε το σκίσιμο ή τρύπα. Εκτός από το να βρούμε μόνοι μας ένα κατάλληλο ύφασμα και να το ράψουμε, που σίγουρα θα κάνει την δουλειά, αλλά θα δείχνει κάπως άσχημο, μπορούμε να προμηθευτούμε μπαλώματα, τα οποία είτε έχουν απλή κόλλα και τα κολλάμε απευθείας, είτε είναι θερμοκολλητικά και πρέπει να τα σιδερώσουμε για να κολλήσουν. Επιλέγετε ότι σας αρέσει και ανάλογα το υλικό του μπουφάν/παντελονιού, που θέλετε να μπαλώσετε. Αν για παράδειγμα το παντελόνι περιέχει πολύ νάιλον, αποφύγετε το θερμοκολλητικό μπάλωμα, καθώς μπορεί να το κάψετε. Επίσης, υπάρχει ποικιλία και στο υλικό των μπαλωμάτων, που μπορεί να είναι απλό ύφασμα, έως και δερματίνη. Κάντε την έρευνα αγοράς σας και επιλέξτε αναλόγως.

Ακόμα και αν το μπάλωμα φαίνεται κάπως και δεν σας αρέσει, δεν έχει σημασία… στο βουνό και στην Φύση, δεν πάμε για να κάνουμε επίδειξη μόδας, αλλά για να περάσουμε όμορφα.

lykawn.wordpress.com/2016/02/01/%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%87%CF%89%CE%BD/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top