0
Με 30$ Κατάφερε να Φτιάξει ένα Πανέμορφο Χαλί για το Σαλόνι της. Δείτε ΠΩΣ…ΙΔΕΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Το να βρείτε το τέλειο χαλί σε μια καλή τιμή μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά αν είστε επιλεκτικοί και θέλετε να βρείτε το κατάλληλο χρώμα και σχέδιο.

Αυτό πίστευε η Stephanie και έτσι αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό της, αφού είδε ένα φίλο της να το κάνει.

«Μερικά χρόνια πριν, επισκέφτηκα το φίλο μου τον Kyrie και είχα εντυπωσιαστεί πάρα πολύ με το χαλί του. Αρχικά πίστευα πως δεν είχε ξοδέψει πολλά χρήματα γιατί δεν είχε. Αλλά σίγουρα φαινόταν τέλειο.»

Τότε κατάλαβε πως ο φίλος της είχε μαζέψει πολλά κομμάτια από χαλιά και τα είχε ενώσει σε ένα ενιαίο, χρησιμοποιώντας κολλητική ταινία!

Έτσι αποφάσισε να κάνει και εκείνη κάτι παρόμοιο και συνολικά, της κόστισε $30!!

Αρχικά μάζεψε όσα πιο πολλά κομμάτια από χαλιά μπορούσε να βρει. Χρησιμοποίησε κομμάτια που είχε ήδη, αλλά αγόρασε κομμάτια και από διάφορα μαγαζιά.

Προσπάθησε να βρει χαλιά που ήταν κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό και διαστάσεις και αρχικά σκέφτηκε το σχέδιο.Χρειάστηκε λιγότερο από μια ώρα για να ολοκληρώσει την κατασκευή της. Η κολλητική ταινία κόστισε μόλις $4.
Πριν τη χρησιμοποιήσει, την έκοψε στα κομμάτια που θα χρειαζόταν.Ύστερα ακολούθησε τις οδηγίες για να κολλήσει τα κομμάτια του χαλιού στο πάτωμα.


Δεν φαίνεται το κενό ανάμεσα στα τετράγωνα όταν όλα τα κομμάτια είναι ενωμένα.


Προς το τέλος, αποφάσισε να προσθέσει λίγο χρώμα για να γεμίσει τα κενά στη μέση του χαλιού. Χρησιμοποιώντας μία επένδυση για επιφάνειες, κατάφερε να κάνει το χαλί να μην γλιστράει στο πάτωμα.Δείτε το ολοκληρωμένο! Ζεσταίνει πάρα πολύ το δωμάτιο και όλο αυτό χρειάστηκε μόλις $30 για να κατασκευαστεί.

Πώς σας φαίνεται;

amyntaioout.gr/%CE%BC%CE%B5-30-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BC/

casasideas.gr/diy-do-it-yourself/%CE%9C%CE%B5-30-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%A6%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BC/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top