0
Το ποδήλατο που συναντήσαμε χθες στο κέντρο της Πάτρας, μας εντυπωσίασε. Η μεγαλύτερη έκπληξη ηταν όταν ο αναβάτης μας ενημέρωσε πως είναι δική του πατέντα.

Ένα ποδήλατο με μηχανική υποβοήθηση και σημαντική αυτονομία, καθώς δεν φορτίζεται με ρεύμα, αλλα διαθέτει ντιζελοκινητήρα.

Ο πατρινός που έχει επιλέξει το ποδήλατο για τις μετακινήσεις του, έφτιαξε μια μοναδική πατέντα. Κι αν στο άκουσμα "τρίκυκλο" έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μια ρόδα μπροστά και δύο παράλληλες στο πίσω μέρος, το εν λόγω ποδήλατο τις έχει σε σειρά και κατα μήκος. Ο τελευταίος τροχός κινείται μέσω μιας μηχανής ντίζελ και ιμάντας μεταδίδει την κίνηση χωρίς να εγκλωβίζει την ρόδα, αλλα γλιστρώντας πάνω στον δίσκο κίνησής της.



Επι της ουσίας η κίνηση και η στάση εξαρτάται από τα πεντάλ. Το ιδιαίτερο αυτό ποδήλατο διαθέτει άφθονο χώρο για αποσκευές, σχάρα, και πίσω φανάρι.



Κι όπως βλέπετε το ιδιαίτερο αυτό ποδήλατο υποστηρίζει και καλό ντύσιμο. Με τον περήφανο αναβάτη του να κάνει τις δουλειές του κινούμενος στο κέντρο με το σακάκι του, κερδίζοντας τα βλέματα όλων.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO







Δημοσίευση σχολίου

 
Top