0

Μία απλή και έξυπνη λύση για να ζεσταθείτε περισσότερο τις κρύες νύχτες, είτε είστε στην εξοχή, είτε στο σπίτι σας. Απλά ζεστάνετε νερό και ρίξτε το σε πλαστικά μπουκάλια. Τα απλά πλαστικά μπουκάλια νερού, κάνουν μια χαρά. Τοποθετείστε τα μέσα στο sleeping bag, πριν ή/και κατά την διάρκεια που είστε μέσα για να σας ζεστάνουν.




Οι χρήσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Τοποθετείστε τα μπουκάλια, όπου θέλετε μία δόση έξτρα ζεστασιάς, επειδή κρυώνετε πολύ. Ακόμα και στο σπίτι σας, αν είναι κρύο το κρεβάτι, πριν πέσετε για ύπνο, τοποθετείστε ένα-δύο μπουκάλια για να το ζεστάνετε και να φύγει η υγρασία. Μπορείτε ακόμα να τοποθετήσετε τα μπουκάλια στις τσέπες του jacket, για να ζεστάνετε τα χέρια σας, σε μία διαδρομή ή τοποθετείστε τα μέσα στα παπούτσια σας για να τα ζεστάνετε και να στεγνώσουν πιο γρήγορα.


Τα πλαστικά μπουκάλια νερού, είναι πολύ ανθεκτικά και εύκαμπτα, ώστε ακόμα και αν τα πλακώσετε το βράδυ με το σώμα σας, δεν σπάνε εύκολα. Μάλιστα έκανα μία δοκιμή και τα γέμισα με βραστό νερό (100 βαθμούς) και μπορεί το πλαστικό να έγινε κάπως πιο μαλακό, όμως δεν παρουσιάστηκε πουθενά διαρροή. Μάλιστα μετά, τα πέταξα στον αέρα και τα κλώτσησα για να δω αν θα σπάσει το πλαστικό, με το βραστό νερό μέσα και άντεξαν αρκετή βίαιη μεταχείριση. Συνεπώς είναι μία αξιόπιστη λύση για αυτή την μέθοδο. Επιπλέον, ακόμα και σε μία περίπτωση ανάγκης, όλο και κάποιο μπουκαλάκι θα βρείτε πεταγμένο δεξιά και αριστερά.


Το μπουκάλι με βραστό νερό, παραμένει άθικτο.

Για περισσότερη ασφάλεια, μπορείτε να βάλετε το μπουκάλι μέσα σε μία πλαστική σακούλα και να το τυλίξετε και με κάποιο ύφασμα. Μάλιστα αν το νερό είναι πολύ καυτό, το να βάλετε ένα ύφασμα γύρω από το μπουκάλι, επιβάλετε, καθώς μπορείτε να καείτε ή να κάψετε/λιώστε το υλικό από το sleeping bag, τέντα ή ότι άλλο. Καλό είναι πάντως, να μην βάζετε βραστό νερό. Αν ξεχαστείτε και σας βράσει το νερό, απλά προσθέστε λίγο κρύο, για να πέσει η θερμοκρασία του.

lykawn.wordpress.com/2016/01/14/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%B1-diy-camping-warmer/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top