0


Θέρμανση με φωτιά στην ύπαιθρο.
Αν πρόκειται να ανάψουμε φωτιά για να την χρησιμοποιήσουμε με σκοπό να μας ζεστάνει
επιλέγουμε να το κάνουμε κοντά σε κάποιο σημείο που να ανακλάτε η θερμότητα πίσω σε εμάς, λ.χ σε έναν βράχο, αφήνοντας μια...

απόσταση μεταξύ φωτιάς και βράχου όσο χρειάζεται για να κάτσει ένας άνθρωπος., αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η συγκεκριμένη θέση να γίνει ανάρπαστη καθώς επιτυγχάνουμε να ζεσταίνουμε και την πλάτη μας.




Σε περίπτωση που δεν βρίσκουμε κάποιο σημείο για να κάνει ανάκλαση η θερμότητα, μπορούμε με δικιά μας κατασκευή να που θα δημιουργήσουμε να το επιτύχουμε.
Μία τέτοια κατασκευή μπορεί να φτιαχτεί εύκολα με ότι υπάρχει διαθέσιμο όπως πέτρες, ξύλα, μέταλλο, αν στην εσχάτη των περιπτώσεων δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάποιο τεχνητό εμπόδιο που να ανακλάτε η θερμότητα μπορούμε να καθίσουμε γύρω – γύρω από την φωτιά ώστε να ανακλάτε σε μικρό βαθμό από τα σώματα μας.

Ένα επιπλέον θετικό ενός καλού ανακλαστήρα είναι ότι με αυτήν την τεχνική ο καπνός διοχετεύετε ψηλά προς τα επάνω λόγω του ότι τα καυτά ρεύματα βάση φυσικής ανεβαίνουν ψηλά παρασύροντας έτσι και τον καπνό μακριά μας με αποτέλεσμα να μην μας “τυφλώνει”.

http://diaviosi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top