0
Πλέξτε μόνο με τα Χέρια σας το πιο Όμορφο Κασκόλ Μέσα σε 30 Λεπτά.

Το κασκόλ-γιακάς είναι η νέα μόδα που κυκλοφορεί τελευταία και πρόκειται για ένα μάλλινο κασκόλ που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας μόνο τα χέρια σας και 4 μάλλινα κουβάρια. Το κασκόλ μπορεί να φτιαχτεί μέσα σε 30 λεπτά και είναι πανεύκολο!

Τι θα χρειαστείτε Για το κασκόλ-γιακά θα χρειαστείτε τέσσερα κουβάρια ενός πολύ χοντρού νήματος (100g/40m) ή δύο κουβάρια απλά χοντρού νήματος (150g/100m).

Πώς θα το φτιάξετε Ξεκινήστε αφήνοντας μια ουρά 4 μερών νήματος στο άνοιγμα των χεριών, δηλαδή περίπου 3 μέτρα. Δημιουργήστε μια θηλιά και περάστε την στον δεξί καρπό σας. Στη συνέχεια περάστε 12 πόντους στο δεξί σας χέρι και προσέξτε να βάζετε τους πόντους στην ουρά που έχετε αφήσει ενώ παράλληλα φροντίστε να συγκρατείτε το τμήμα του κουβαριού γύρω από τον αντίχειρά σας.



Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες και δημιουργήστε μόνοι σας αυτό το πανέμορφο κασκόλ.

Όταν τελειώσετε με το κόψιμο των πόντων, περάστε το νήμα μέσα από την τελευταία θηλιά και τραβήξτε για έναν δυνατό κόμπο. Για να κλείσετε το κασκόλ, απλώστε το πάνω σε μια λεία επιφάνεια και ενώστε τις δύο άκρες, περνώντας τις εναλλάξ μέσα από τις τρύπες.

Δείτε ακριβώς πώς θα φτιάξετε αυτό το εκπληκτικό κλειστό κασκόλ μέσα σε 30 λεπτά στο παρακάτω βίντεο!






spirossoulis.com/plus-plekste-mono-me-ta-xeria-sas-to-pio-omorfo-kaskol-mesa-se-30-lepta/
i-magazino.eu/13477-2/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top