0
Ποιός σας είπε ότι η εφημερίδα είναι μόνο για να ενημερώνεστε; Πριν καταλήξει στον κάδο της ανακύκλωσης μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε πράγματα που δεν πάει ο νους σας. Δοκιμάστε λοιπόν, να τη χρησιμοποιήσετε με τους παρακάτω έξυπνους τρόπους που θα βγάλουν τα λεφτά που δώσατε για να την αγοράσετε και μάλιστα με το παραπάνω!

1. Απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών. Τόσο το χαρτί, όσο και το μελάνι έχουν τη μαγική ιδιότητα να απορροφούν οτιδήποτε δε μυρίζει και τόσο ευχάριστα. Δοκιμάστε να γεμίσετε με τα φύλλα της το εσωτερικό των παπουτσιών σας, την τσάντα που μεταφέρετε το τάπερ με το φαγητό σας ή τον πάτο του σκουπιδοτενεκέ σας. Λίγες ημέρες μετά δε θα μυρίζουν άσχημα πια!

2. Στέγνωμα μουλιασμένων παπουτσιών. Αν σας έπιασε καλοκαιρινή μπόρα και τα πόδια σας «κολυμπούν» στα παπούτσια σας, φτάνει να τα γεμίσετε με λίγα φύλλα εφημερίδας και σε λίγα λεπτά θα έχουν απορροφήσει την υγρασία ως δια μαγείας!




3. Μάζεμα σπασμένων γυαλιών. Έγινε το γυάλινο ποτήρι σας θρύψαλα; Αφού μαζέψετε τα μεγαλύτερα κομμάτια, μουσκέψτε μια εφημερίδα, τοποθετήστε την πάνω στα θραύσματα και αφήστε τη να στεγνώσει, για να κολλήσουν στην επιφάνειά της. Ύστερα σηκώστε την προσεκτικά και ρίξτε την στα σκουπίδια.

4. Καθάρισμα τζαμιών. Ξέρατε πως μπορείτε να καθαρίσετε τον καθρέφτη και τζάμια σας με εφημερίδα; Απλά ψεκάστε το ανάλογο καθαριστικό και σκουπίστε τα τζάμια σας με εφημερίδα που έχετε τσαλακώσει. Δε θα πιστεύετε πόσο θα λάμψουν!

Μην πετάτε λοιπόν αμέσως τις εφημερίδες που διαβάζετε, καθώς την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσετε μια από τις παραπάνω καταστάσεις θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση χωρίς κόπο!


https://www.manamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top