1

Το Apowersoft Online Screen Recorder είναι ένα εργαλείο που μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows ή Mac που σας δίνει την δυνατότητα να καταγράψετε σε βίντεο αυτά που κάνετε στο υπολογιστή σας και όχι μόνο. Είναι ένα απλό στην χρήση εργαλείο και σας βοηθάει στο να δημιουργήσετε τα δικά σας βίντεο που μπορεί να έχουν να κάνουν με tutorials, διαλέξεις, αστεία βίντεο κ.α.





Μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω λινκ της επίσημης ιστοσελίδας όπου θα έχετε την δυνατότητα να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν:
Σύνδεσμος επίσημης ιστοσελίδας: http://www.apowersoft.com/free-online-screen-recorder


http://www.click4money.gr

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ουάου, ευχαριστώ για την εξαιρετική σας εισαγωγή. Το λογισμικό εγγραφής οθόνης που εισαγάγατε είναι πραγματικά ελκυστικό. Αν θέλω απλώς να εγγράψω την οθόνη για κανονική εγγραφή, μπορώ να χρησιμοποιήσω το BandiCam. Για μένα, πιστεύω ότι κάποιο λογισμικό εγγραφής οθόνης με λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο θα εκτιμούσε περισσότερο. Για παράδειγμα, το Renee Video Editor Pro είναι μια από τις αγαπημένες μου επιλογές όταν θέλω να κάνω εγγραφή οθόνης για τάξεις διδασκαλίας. Μπορεί να καταγράψει και να σημειώσει την κίνηση του ποντικιού. Εκτός αυτού, παρέχει επίσης λειτουργία zoom in και out στην εγγραφή. Επίσης, οι ενσωματωμένες λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως κοπή, συγχώνευση, σύνδεση βίντεο, προσθήκη μουσικής στο παρασκήνιο και υπότιτλοι με βοηθούν πραγματικά να βελτιώσω την ποιότητά μου Ελπίζω να βρείτε ένα κατάλληλο λογισμικό εγγραφής οθόνης από τη λίστα.
    https://www.reneelab.com/screen-record-software-recommandation.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top