0

Οι περισσότερες από τις λειτουργίες και τα συστήματα του σώματός μας εξαρτώνται από το νερό.


Το νερό βοηθάει στη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα, απομακρύνει τις τοξίνες από τα ζωτικά μας όργανα και φροντίζει για τη διατήρηση ενός υγρού περιβάλλοντος στους ιστούς της μύτης, των αυτιών και του λαιμού.

Η 42χρονη Βρετανίδα Sarah Smith, μητέρα δύο παιδιών, έπασχε από χρόνια ημικρανία και από δυσπεψία. Ο γιατρός και διατροφολόγος της, της πρότεινε να σταματήσει τη λήψη καφεΐνης και να αυξήσει την κατανάλωση νερού.

Για 28 ημέρες, η Sarah έπινε τουλάχιστον 3 λίτρα νερό την ημέρα και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά…

1η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 71cm, βάρος 54kg



Κατά την πρώτη εβδομάδα, η Sarah παρατήρησε ότι είχε πιο συχνή ούρηση, είχε πιο τακτική κίνηση του εντερικού συστήματος και η ευκινησία της βελτιώθηκε.

2η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 71cm, βάρος 53kg



Μετά τη δεύτερη εβδομάδα παρατήρησε ότι οι έντονοι πονοκέφαλοι είχαν μειωθεί αισθητά και ακόμη και η πέψη της βελτιώθηκε. Το δέρμα της ήταν λιγότερο ζαρωμένο και πιο καθαρό. Έχασε επίσης ένα κιλό.

3η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 68,6cm, βάρος 53kg



Την τρίτη εβδομάδα έχασε πάνω από ένα πόντο στη μέση της. Επίσης συνειδητοποίησε ότι έτρωγε λιγότερο, επειδή το νερό που έπινε την είχε κάνει να αισθάνεται ότι χορταίνει γρηγορότερα. Έρευνες έχουν δείξει ότι το 37% των ανθρώπων συνήθως μπερδεύουν την δίψα με την πείνα.

4η εβδομάδα: Περιφέρεια μέσης 68cm, βάρος 52kg



Έχασε άλλο ένα κιλό και μισό πόντο στη μέση της μετά την τέταρτη εβδομάδα. Παρατήρησε επίσης ότι είχαν εξαφανιστεί εντελώς οι μαύροι κύκλοι στα μάτια της και η ερυθρότητα στην επιδερμίδα της. Το δέρμα της έγινε επίσης πιο λείο και είχε μια πιο νεανική εμφάνιση.

Το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του:




ΔΕIΤΕ ΕΠIΣΗΣ
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ !!! ….ΜΗΝ ΓΕΡΝΑΣ !!!




onmed.gr
http://www.daily-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top