Θα εξηγήσουμε όλη αυτή τη διαδικασία σε δύο απλά βήματα: Το πρώτο είναι για τον ίδιο το φούρνο και το δεύτερο είναι σχετικά με το παράθυρο.
Να τι θα πρέπει να κάνετε:
Αφαιρέστε τα ράφια από το φούρνο
Αναμίξτε δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα με λίγο νερό στην κατσαρόλα / μπολ. Ο στόχος είναι να αποκτήσετε ένα μίγμα πάστας το οποίο μπορεί να εξαπλωθεί εύκολα πάνω στις επιφάνειες που πρέπει να καθαριστούν.
Απλώστε την πάστα σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του φούρνου. Η μαγειρική σόδα θα πρέπει να γίνει καφέ.
Αφήστε την πάστα να ενεργήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα πρέπει να περάσουν 12 ώρες πριν η μαγειρική σόδα κάνει τα μαγικά της.
Την επόμενη μέρα θα πρέπει να πάρετε ένα υγρό πανί και να προσπαθήσετε να καθαρίσετε όσο το δυνατόν περισσότερη σόδα.
Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε ξύδι σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και να καλύψετε τις επιφάνειες του φούρνου όπου υπάρχουν ακόμα υπολείμματα μαγειρικής σόδας.
Σκουπίστε τα ψεκασμένα μέρη με υγρό πανί.
Βάλτε τα ράφια του φούρνου πίσω.
Γυρίστε το φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 15 έως 20 λεπτά προκειμένου να στεγνώσει.
Παράθυρο φούρνου
Κάντε ένα παχύ μείγμα πάστας χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και νερό.
Εφαρμόστε την πάστα πάνω στο παράθυρο του φούρνου.
Αφήστε το μείγμα για μισή ώρα.
Χρησιμοποιήστε ένα πανί για να σκουπίσετε το παράθυρο του φούρνου.
Τα αποτελέσματα είναι απλά απίστευτα.
fhfn
healthyfoodstar
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr
Δημοσίευση σχολίου