1

Τεχνοτροπία με σφουγγάρι

Η τεχνοτροπία βαψίματος ενός τοίχου με σφουγγάρι είναι πάρα πολύ απλή υπόθεση αν θέλετε να διακοσμήσετε κάποιο τοίχο στο σπίτι σας . Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα κατάλληλα υλικά και όρεξη για δημιουργία .

Η συγκεκριμένη κατασκευή που θα σας περιγράψω τον τρόπο και τα στάδια εφαρμογής των υλικών , έγινε σε ανακαίνιση καταστήματος και επιλέχτηκε να διακοσμηθεί ένας πάγκος – γραφείο με απόχρωση επιλογής του πελάτη .

Λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε το τμήμα τοίχου ή και ολόκληρο τοίχο που θα εφαρμόσετε την τεχνοτροπία με σφουγγάρι . Στην συνέχεια στα σημεία που ενώνει ο τοίχος με άλλους τοίχους , με ξύλα ή άλλα υλικά θα πρέπει να τοποθετήσετε χαρτοταινία (κατά προτίμηση μπλέ) ώστε να μην λερώσετε άλλα σημεία εκτός αυτού που έχετε επιλέξει και να έχει ωραίο τελείωμα , ίσιο η τεχνοτροπία σας .

Ελένχετε τον τοίχο να είναι επίπεδος και να μην έχει φωλιές ή άλλα μερεμέτια και να είναι καθαρή η επιφάνεια του . Εφαρμόστε ένα χέρι αστάρι κατά προτίμηση λευκό για να έχετε μια πολύ καλή βάση επιφάνειας . Με αυτό τον τρόπο το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καλύτερο και θα αναδεικνύονται οι αποχρώσεις της τεχνοτροπίας .

Το τελικό στάδιο είναι η εφαρμογή της τεχνοτροπίας με σφουγγάρι . Παίρνετε με το σφουγγάρι απο τον κουβά του χρώματος υλικό το απλώνετε πάνω στον τοίχο και με κυκλικές κινήσεις δημιουργείτε το σχέδιο στον τοίχο . Έτσι σιγά σιγά και με δική σας έμπνευση κάνετε κινήσεις με το χέρι σας και διακοσμήστε υπέροχα τον τοίχο σας . Μην ξεχνάτε ένα ζευγάρι γάντια είναι απαραίτητο για να εφαρμόσετε εύκολα το υλικό στον τοίχο.

Δείτε το βίντεο εφαρμογής


















http://www.eletech.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top