0

Μετατρέψτε τη μηχανική κίνηση σε αξιοποιήσιμη ενέργεια, χρησιμοποιώντας μία γεννήτρια με πετάλι, που...
σας επιτρέπει να φορτίσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές και να γυμναστείτε την ίδια στιγμή.

Τα δεινά που αντιμετωπίζουμε στον καθιερωμένο τρόπο ζωής μας είναι πολλά. Καθιστική καθημερινότητα στο γραφείο. Κακή στάση του σώματος 8 τουλάχιστον ώρες της ημέρα, μπροστά στον υπολογιστή. Έλλειψη χρόνου για τη σωματική άσκηση.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να λυθούν με ένα μόνο τρόπο, μέσα στον χώρο εργασίας και… φορτίζοντας και τις ηλεκτρονικές συσκευές παράλληλα.

Το Power Box είναι μία νέα δημιουργία αμερικανών κατασκευαστών K-TOR. Πρόκειται για μία γεννήτρια που τοποθετείται εύκολα κάτω από το γραφείο σας. Τη συνδέετε με κάποιο γκάτζετ σας και φορτίζετε την μπαταρία κάνοντας πετάλι. Ενώ θεωρείται καταλληλότερη για μικρότερες συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, mp3 players και ταμπλέτες, ακόμα και ένα laptop μπορεί εύκολα να τροφοδοτηθεί με αυτήν.

Το μηχάνημα μπορεί να παράγει έως 20 βατ και φορτίζει και δύο συσκευές ταυτόχρονα, π.χ. ένα smartphone και ένα tablet μαζί.

Επίσης, το Power Box είναι εύκολο για μεταφορά, καθώς είναι περίπου 20 εκατοστά σε μήκος, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 2 κιλά. Είναι αρκετά μικρό και ελαφρύ για να το παίρνει κανείς μαζί του στη δουλειά, ενώ μπορεί και να διπλωθεί και έτσι να μεταφερθεί ακόμα πιο εύκολα.

Στις ΗΠΑ υπάρχει ήδη στην αγορά και πωλείται στην τιμή των 145 ευρώ.

econews

Δημοσίευση σχολίου

 
Top