0


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ .

Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο από κάθε υγρό θα χρειαστείς. Πρέπει ή να αγοράσετε μια πιο μικρή και ακριβή συσκευασία μόνο και μόνο για το ταξίδι ή να βρείτε έναν τρόπο για να ξεχωρίσετε πόσο θα χρειαστείτε από τις συσκευασίες που έχετε ήδη στο σπίτι.

Υπάρχει ένας πιο απλός τρόπος…Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο από κάθε υγρό θα χρειαστείς. Πρέπει ή να αγοράσετε μια πιο μικρή και ακριβή συσκευασία μόνο και μόνο για το ταξίδι ή να βρείτε έναν τρόπο για να ξεχωρίσετε πόσο θα χρειαστείτε από τις συσκευασίες που έχετε ήδη στο σπίτι.

Υπάρχει ένας πιο απλός τρόπος για να δείτε πόσο θα χρειαστείτε και περιλαμβάνει καλαμάκια!

Τα καλαμάκια είναι τα τέλεια δοχεία για να για να χωρέσετε όλα τα καλλυντικά σας χωρίς περιττές συσκευασίες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε πόσα καλαμάκια θα χρειαστείτε.


Θα χρειαστείτε:
Καλαμάκια
Ψαλίδι
Πένσα
Αναπτήρα
Ό,τι υγρά θα χρειαστείτε στο ταξίδι σαςΚόψτε το καλαμάκι στα δύο και κλείστε τη μία άκρη με την πένσα.Σφραγίστε την άκρη με τον αναπτήρα.Γυρίστε το καλαμάκι ανάποδα και γεμίστε το με όσο υγρό θέλετε.Μπορείτε να βάλετε όσο υγρό πιστεύετε ότι θα χρειάζεστε κάθε φορά – άρα μπορείτε να κόψετε το καλαμάκι όσο κοντό θέλετε.
Όταν γεμίσει το καλαμάκι, σκουπίστε το και κόψτε την άκρη.Στη συνέχεια κλείστε και την άλλη άκρη με την πένσα.Μετά σφραγίστε το με τον αναπτήρα όπως πριν.Έτσι έχετε ένα έτοιμο δοχείο με όσο υγρό χρειάζεστε.Το τέλειο είναι ότι γλιτώνει χώρο και ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα άδεια μπουκαλάκια που μπορεί να κουβαλάτε στην επιστροφή.

Μπορείτε να γράψετε με ένα μαρκαδόρο τι περιέχει κάθε καλαμάκι.

Δείτε τις οδηγίες αναλυτικά στο βίντεο:

 
amyntaioout.gr/%cf%80%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%ac%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%8c%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1/#vThqtC3Jdd8cX6sq.99

Δημοσίευση σχολίου

 
Top