0

Μην πετάτε τις παλιές μπάλες μπάσκετ! Μετατρέψτε τες σε ένα πρωτότυπο τσαντάκι.
Μια αρκετά έξυπνη και πρακτική ιδέα για αξιοποίηση μιας παλιάς μπάλας μπάσκετ είχε η JF Productions. Η JF Productions είναι μια ομάδα καλλιτεχνών από την Μαλαισία, η οποία έχει δημιουργήσει μερικά αρκετά αξιόλογα project.






Ένα από τα αυτά τα project, είναι το 2nd Chance, δηλαδή "δεύτερη ευκαιρία". Σε αυτό έχουν αξιοποιήσει διάφορα άχρηστα παλιά αντικείμενα, δίνοντας τους νέα χρηστικότητα. Ένα από αυτά, είναι και το τσαντάκι από παλιά μπάλα μπάσκετ.


Το καλό με τη μπάλα μπάσκετ, είναι ότι είναι αεροστεγής/υδατοστεγής αλλά και ότι δεν έχουν ξεχωριστή σαμπρέλα, αλλά είναι πλαστικοποιημένη εσωτερικά και έτσι μπορεί να κρατήσει κάπως καλύτερα το σχήμα. Έτσι μόνο με ένα καλό αδιάβροχο φερμουάρ μπορεί να μετατραπεί σε ένα τσαντάκι το οποίο προστατεύει τα αντικείμενα από οτιδήποτε ακόμα και νερό . Έτσι είναι ιδανικό και για τσαντάκι θαλάσσης.

Τώρα όσο αναφορά την μετατροπή, δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, αλλά από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το φερμουάρ είναι ραμμένο και όχι κολλημένο. Οι μπάλες αυτές είναι δερμάτινες, οπότε έχουν σίγουρα κάποια σκληρότητα, αλλά λογικά μια απλή ραπτομηχανή μπορεί να τις ράψει. Πιθανότατα να μπορεί και να κολληθεί με μια καλή βενζινόκολλα με το ίδιο καλά αποτελέσματα, αν κάποιος δεν έχει ραπτομηχανή και θέλει να το κάνει.




supereverything.gr/2015/10/tsantaki-apo-mpala-mpasket.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Top