0

Το πρώτο αεροβόλο - τόξο για κυνήγι μεγάλων θηραμάτων.

Το Benjamin Pioneer Airbow, είναι ένα νέο αεροβόλο - τόξο που μπορεί να εκτοξεύσει βέλη με ταχύτητα450 FPS ενώ διαθέτει μοχλό οπλίσεως που μπορεί να οπλιστεί και να αφοπλιστεί με μόνο δύο δάχτυλα από το χρήστη! Ένα γέμισμα φτάνει για 8 βολές με πλήρη δύναμη δίνοντας συγκέντρωση 2 ιντσών στο στόχο από την απόσταση των 40 μέτρων.




Αυτό το μοναδικό υβριδικό κυνηγετικό "όπλο" είναι μια εντελώς νέα κατηγορία που διευρύνει τις ευκαιρίες για τους κυνηγούς. Προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα και δύναμη από ένα τόξο ή αεροβόλο, ενώ είναι ασφαλέστερο και ευκολότερο στη λειτουργία. Το Pioneer Airbow από την Crosman είναι μια επανάσταση στην τοξοβολία. Το Pioneer εκτοξεύει βέλη με ταχύτητα μέχρι 450 FPS, δημιουργώντας καταστροφικές συνέπειες για οποιοδήποτε θήραμα οποιουδήποτε μεγέθους. Σε συνδυασμό με τα σύχρονα βέλη προσφέρει το απόλυτο πλεονέκτημα.


Δείτε στο βίντεο πως καταβάλει ένα τεράστιο βίσωνα με ένα βέλος από κοντινή απόσταση ενώ με ένα δεύτερο βέλος τον αποτελειώνει οριστικά. Σε κάποιους ίσως θα φανεί άγριο και αποκρουστικό αυτό το βίντεο και σαν τρόπος εκτέλεσης (βολή από κοντινή απόσταση χωρίς το ζώο να προβάλει αντίσταση ή να προσπαθεί να ξεφύγει) και σαν αποτέλεσμα (θανάτωση ενός περήφανου και σπάνιου ζώου). Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει διαφορετική αντίληψη και νομοθεσία στο κυνήγι στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κοστίζει 849 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο στο κοινό από τον Απρίλιο του 2016.

Δείτε το βίντεο .













guns-gr.com/2016/01/benjamin-pioneer-airbow.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Top