0

Οι «μυστικοί» κωδικοί του iPhone και πώς θα το «μετατρέψετε» σε Android!

Ένα κρυμμένο, αλλά ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τη σύνδεση του smartphone σας, αποτελεί η λειτουργία iPhone Field. Η εφαρμογή – έκπληξη που ετοιμάζει η Apple!


Ένας απλός κωδικός μάλιστα σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε κρυμμένες πληροφορίες του iPhone, αλλά και να κάνετε αλλαγές στις ιδιωτικές ρυθμίσεις.

Το εργαλείο ενεργοποιείται με κλήση στο * 3001 # 12345 # *, ενώ στη συνέχεια, το τηλέφωνό σας θα εμφανίσει μια γκρίζα οθόνη, στην οποία θα δείτε τις επιπλέον πληροφορίες.

Μία από τις πιο χρήσιμες είναι ο λεπτομερής δείκτης ισχύος του σήματος που εμφανίζεται στην πάνω αριστερή γωνία.

Σημειώνεται ότι οι αριθμοί γύρω στο -80 ισούνται με «full» σήμα, ενώ αυτοί λίγο κάτω από το -110 σημαίνουν ότι θα… ιδρώσετε να πάρετε τηλέφωνο.

Αν θέλετε δε να κρατήσετε αυτόν τον αριθμό στη γωνία αντί για τις συνηθισμένες τελείες, κρατήστε πατημένο το κουμπί «Power». Τότε θα εμφανιστεί το μήνυμα για να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας, ενώ στη συνέχεια πατήστε το κουμπί «Home».

Μπορείτε επίσης να εναλλάσσετε τους δύο τρόπους προβολής του σήματος, πατώντας πάνω στα σήματα (εκεί πού εμφανίζονται), στην αριστερή γωνία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι υπάρχει κι ένας άλλος πολύ χρήσιμος κωδικός. Πατώντας * # 06 # θα εμφανιστεί ο αναγνωριστικός αριθμός IMEI σας, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κλείσει το τηλέφωνό σας εξ αποστάσεως, σε περίπτωση κλοπής του.

Παρακάτω ένα βίντεο… μπόνους για το πώς μπορείτε να «ξεφορτωθείτε» ανεπιθύμητες εφαρμογές από το iPhone σας με ένα απλό τρικ.

Πώς θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα του iOS!

Στο μεταξύ, η Apple σχεδιάζει να κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή όσων επιθυμούν να μετατρέψουν το iPhone τους σε… Android, «δουλεύοντας» αιφνιδιαστικά μία σχετική εφαρμογή.

Μέχρι σήμερα το να μεταφέρεις αρχεία από ένα κινητό Android σε iPhone αποτελούσε έναν εφιάλτη αν και στο Google Play store κυκλοφορεί ήδη ένα app με την ονομασία «Move to iOS». Το αντίθετο ωστόσο αποτελεί όνειρο ή καλύτερα επιθυμία θερινής νυκτός!

Παρόλα αυτά, το «Μήλο» φέρεται να εργάζεται πάνω σε μια εφαρμογή που θα επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων και από κινητό με iOS σε Android, λόγω της πίεσης των φορέων εκμετάλλευσης της κινητής τηλεφωνίας.

Και αυτό γιατί οι επιχειρήσεις κινητής τηλεφωνίας πιστεύουν ότι ένα ελάχιστο ποσοστών χρηστών κινητών με λειτουργικό iOS «μετακομίζει» σε Android, με αποτέλεσμα τα κέρδη τους να εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την Apple…

Αν ο αμερικανός έτσι τεχνολογικός κολοσσός προχωρήσει σε κάτι τέτοιο (δεν διαψεύδει πάντως, ούτε επιβεβαιώνει τη φημολογία, όπως και την αλλαγή στο iPhone 7 που έχει προκαλέσει πανικό), θα σηματοδοτεί σημείο ορόσημο στην παγκόσμια κινητή τηλεφωνία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



newsbomb.gr/bombplus/texnologia/smartphone/story/659713/oi-mystikoi-kodikoi-toy-iphone-kai-pos-tha-to-metatrepsete-se-android#ixzz3wy7hABjq

Δημοσίευση σχολίου

 
Top