0
Είναι εύκολο να έχετε το γκαράζ ή την αποθήκη σας τακτοποιημένα εάν δουλέψετε για αυτό λίγο. Θα αποκτήσετε ένα καθαρό και οργανωμένο χώρο που δεν θα βλέπετε την ώρα να δουλέψετε εκεί μέσα. Μικρά βήματα, όπως η αύξηση των αποθηκευτικών επιλογών σας, θα το μετατρέψουν τελείως.

Να μερικά εκπληκτικά τρικ και συμβουλές:

Βάλτε στο ταβάνι αποθηκευτικά κουτιάΚατασκευάστε μια ράγα στο ταβάνι του γκαράζ για να βάλετε κουτιά που θα αποθηκεύετε πράγματα.

Βάλτε τις σακούλες για τα σκουπίδια σε ράγα για πετσέτεςΣταματήστε να γεμίζετε με σακούλες το γκαράζ. Απλά, βάλτε μια ράγα για πετσέτες στον τοίχο και αφήστε τα πολύτιμα ράφια άδεια για άλλα πράγματα.

Ανυψώστε τα ποδήλαταΜην αφήνετε τα ποδήλατα να ακουμπούν στον τοίχο. Φτιάξτε κρεμάστρες και βγάλτε τα από μπροστά σας.

Διαλέξτε μια συγκεκριμένη γωνιά για εργαλεία και πάγκοΚάντε την μεριά αυτή όπως την θέλετε για να σας εμπνέει να δουλεύετε εκεί.

Βρείτε μια αποθηκευτική λύση που σας ταιριάζει.Σκεφτείτε τρόπους που σας βοηθούν να έχετε τακτοποιημένα τα εργαλεία σας όπως για παράδειγμα μαγνήτες.
Βάλτε τα πράγματα σε κουτιάΘέλετε να χαρίσετε πράγματα; Αντί να τα πετάτε στις γωνίες του γκαράζ σας, βάλτε τα σε κουτιά που μεταφέρονται εύκολα ώστε να τα βάλετε στο αυτοκίνητο όταν γεμίσουν.

Βγάλτε το δοχείο για τα σκουπίδια έξωΓια να εξαφανίσετε βρωμιά και λεκέδες απλά τοποθετήστε τον κάδο απ’ έξω.

Αφήστε και την οικογένεια να πάρει μέροςΤα παλτά και οι μπότες θα βρουν τη θέση που τους ανήκει. Και περιορίζεται ο χρόνος που απαιτείται για την εποχιακή οργάνωση.

tilestwra.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top