αφαιρέστε το φλούδι(να μείνη μόνο το άσπρο αμύγδαλο).Ρίξτε τα αμύγδαλά σας στο μπλέντερ,προσθέστε 2-3 κούπες νερό ανάλογα το πόσο πηχτό η αραιό θέλετε να σας βγεί το γάλα και προσθέστε 1 κουταλιά μέλι προαιρετικά για να το γλυκάνετε.Καπακώστε το μπλέντερ και χτυπήστε καλά για 2-3 λεπτά μέχρι να θρυμματιστέί το αμύγδαλο.Σουρώστε το με ένα σουρωτήρι σε μια κανάτα και είστε έτοιμοι!!!Εχετε υπ όψιν σας οτι το γάλα αμυγδάλου μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο σας μέχρι και 4 μέρες.Οσον αφορά την αμυγδαλόψυχα που θα μείνη στο σουρωτήρι σας,μήν την πετάξετε!Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε μπισκότα,κέικ κλπ.
symboyles.blogspot.gr/2015/11/FTIAKSTE-MONOI-GALA-AMYGDALOY.html#ixzz3raeQJwZX
Δημοσίευση σχολίου
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.