1
Δημιουργήστε ένα ενδιαφέρον σκηνικό στο χώρο της κουζίνας ή της τραπεζαρίας με τη χρήση μοναδικών φωτιστικών. Σας προτείνουμε ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν, καθώς θα δείτε αντικείμενα χρήσης να μετατρέπονται σε πρωτότυπες πηγές φωτός!

Κι όμως τα ποτήρια του κρασιού γυρίζουν ανάποδα και αντί να στολίζουν το τραπέζι δημιουργούν αυτό τον εντυπωσιακό πολυέλαιο! Ο φωτισμός του είναι περισσότερο ατμοσφαιρικός, επομένως προτιμήστε το σε σημείο που δεν έχετε ανάγκη από πολύ φως, όπως στη τραπεζαρία.





Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ανακυκλώσουμε αντικείμενα! Πως σας φαίνεται ένας πολυέλαιος από μπουκάλια μπύρας; Το ενδιαφέρον σε αυτή την ιδέα είναι ότι το φως βγάζει διάφορες αποχρώσεις από το χρώμα του κάθε μπουκαλιού: πράσινο, καφέ, λευκό. Επίσης τα γράμματα πάνω στο κάθε μπουκάλι συμβάλουν θετικά στο τελικό αποτέλεσμα. Ιδανικό για την κουζίνα, την τραπεζαρία και σίγουρα πάνω από ένα τραπέζι μπιλιάρδου! Τι λέτε;


Μας αρέσουν πολύ οι προτάσεις με φλιτζάνια για τσάι! Εδώ βλέπουμε ένα φωτιστικό οροφής το οποίο αποτελείται από τρία πορσελάνινα φλιτζάνια με την κούπα κολλημένη πάνω στο πιατάκι, τα οποία είναι αναποδογυρισμένα και κρέμονται το καθένα από το δικό τους καλώδιο σε διαφορετικό ύψος. Η λάμπα βρίσκεται στο εσωτερικό του φλιτζανιού . Φανταστική ιδέα που θα χαρίσει ένα ρομαντικό ύφος στο χώρο σας!


Συνεχίζουμε στο ίδιο πνεύμα! Αυτή τη φορά όμως συναντάμε μια κούπα καφέ γυρισμένη ανάποδα, όπου από το εσωτερικό της κρέμεται ένα φακελάκι τσάι. Πόσο πρωτότυπο; Και το πιο ωραίο είναι πως ο διακόπτης του φωτιστικού είναι το ίδιο το φακελάκι!


Βρύσες τρέχουν! Μόνο που αντί για νερό τρέχει φως! Ένα σχέδιο που δεν έχουμε ξαναδεί, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί στην κουζίνα, στο μπάνιο ή και αλλού μέσα στο σπίτι. Τοποθετούνται στον τοίχο, είτε μόνα τους είτε σε ομάδες. Κάποια έχουν μικρή πηγή φωτός και άλλα μεγάλη. Για να ανοίξουμε το φως απλά γυρνάμε τη βρύση προς τα δεξιά και αντίστοιχα το ίδιο προς τα αριστερά για να την κλείσουμε.


Τέλος μια παιχνιδιάρικη ιδέα, αρκετά νόστιμη! Φωτιστικά οροφής σε σχήμα χωνάκι παγωτού, όπου στη θέση του παγωτού μπαίνει η λάμπα. Τα χωνάκια γυρνάνε ανάποδα για να φωτίζουν το χώρο της κουζίνας και μπορείτε να τα βρείτε σε «μπισκότο» πραλίνα ή βανίλια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να βάλουμε σιρόπι σοκολάτας, αλλά δεν πειράζει!


http://www.smallthings.gr

Δημοσίευση σχολίου

  1. Πολύ ενδιαφέρων άρθρο. Σε μας θα βρείτε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές για κάθε είδους φωτιστικο. http://www.eshopelectric.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top