0

Μανιώδης Καπνιστής, Λάτρης των Όπλων, Φτιάχνει Αντιδραστήρα Σύντηξης στο Υπόγειο του.

Αυτό που θα δούμε είναι τι συμβαίνει όταν κάποιος με πολλή αγάπη, εξυπνάδα και την τεχνογνωσία δεν μπορεί αντέξει πόσο μάταιος μπορεί να είναι μερικές φορές ο κόσμος και αποφασίζει να δημιουργήσει κάτι μόνος του. Τα αποτελέσματα δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτικά.Είναι μανιώδης καπνιστής, αγαπά τα όπλα του και ο ίδιος μοιάζει σχεδόν σαν άστεγος και όμως αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικά όμορφα φοβερός. Γνωρίστε τον Doug Coulter. Ένας τύπος που ξοδεύει το χρόνο του κάνοντας τα πάντα, από το να είναι οπλουργός ως DIY μηχανικός. Οι ικανότητές του είναι τόσο εκπληκτικές ώστε έχτισε ένα πυρηνικό αντιδραστήρα σύντηξης στο υπόγειό του.
Το Motherboard επισκέφθηκε τον Coulter για να επιδείξει τον DIY αντιδραστήρα σύντηξης του και να δούμε πώς ζει, και έφτιαξε ένα πραγματικά υπέροχο μικρού μήκους ντοκιμαντέρ. Ο τρόπος ζωής του Coulter και η οπτική του για τα πράγματα είναι αναζωογονητική, κάνει απλώς καλή δουλειά. Έχει διαθέσιμες προς όλο τον κόσμο τις τεχνικές κατασκευής του όπλου του και των πυρομαχικών του και μοιράζεται τα πάντα στο forum των μηχανικών. Το Motherboard γράφει:

"Αλλά η πιο συναρπαστική δημιουργία του Doug είναι ο αντιδραστήρας πυρηνικής σύντηξης της αντάρτικης μηχανικής του. O Doug επιδίωξε να κατασκευάσει μια απεριόριστη πηγή καθαρής ενέργειας και να επιτύχει αυτάρκεια ενέργειας σε αυτό που αποκαλεί "άντρο του δημιουργικού χάους", το οποίο είναι ουσιαστικά ένα ακατάστατο εργαστήριο στην είσοδο του σπιτιού του, ακριβώς κάτω από την κρεβατοκάμαρα του".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOhttp://www.coultersmithing.com
Gine Autarkis

Δημοσίευση σχολίου

 
Top