0

Η Apple παρουσίασε το νέο "γιγάντιο" iPad Pro - Τι αλλάζει σε iPhone και Apple TV



Ξεχάστε όσα ξέρατε για το iphone. Η Apple αλλάζει άρδην τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το smartphone.

"Κανένα προϊόν δεν ενσωματώνει την Καινοτομία όπως το iphone. Αλλάξαμε τα πάντα στα νέα μοντέλα" δήλωσε ο CEO της Apple Τιμ Κουκ παρουσιάζοντας τα μοντέλα.

Σύμφωνα με την μεγαλειώδη παρουσίαση στο Σαν Φρανσίσκο τo νέο iphone 6s και iphone 6s plus θα περιλαμβάνει 3D touch, ένα χαρακτηριστικό που αλλάζει πλήρως τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε μέχρι σημερα, καθώς προχωρά δύο βήματα παραπέρα τις ενέργειες που θέλει να κάνει ο χρήστης. Για παράδειγμα, αντί για το κλασικό touch για να ανοίξει μια εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να πιέσει περισσότερο την οθόνη για να έχει ένα preview του μενού και στη συνέχεια αν αφήσει το δάχτυλό του αυτό να κλείσει.




Η χρήση χαρτών του Google γίνεται επίσης πολύ πιο εύκολη και σύντομη αφού το 3D Touch δίνει την επιλογή πλοήγησης (ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στην οθόνη) ενώ μέχρι πρότινος ο χρήστης έπρεπε να ανοίξει την εφαρμογή, να πληκτρολογήσει την διεύθυνση και στη συνέχεια να πατήσει το κουμπί της πλοήγησης.

Για το νέο χαρακτηριστικό ήδη εταιρειες όπως το Facebook, το Instagram, το Dropbox και το WeChat δημιουργούν νέες εφαρμογές.

Μάλιστα, ικανοποιώντας την "λαϊκή απαίτηση" για γρηγορότερες και καλύτερες selfie, υπάρχει συντόμευση και για την κάμερα, η οποία, σημειωτέον, έχει βελτιωμένη ανάλυση 12 megapixels, δηλαδή κατά 50% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Τα νέα μοντέλα βγαίνουν σε ασημί, χρυσό, γκρι και χρυσό-ροζ χρώμα.

http://www.newmoney.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top