0

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν ακόμα τα CD/DVD είναι η αδυναμία ανάγνωσής τους όταν έχουν γρατσουνιστεί.

Προκειμένου να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα ακολουθήστε τα εξής 5 βήματα:

1. Απλώστε ένα πανί ή κάποιο ύφασμα σε επίπεδη επιφάνεια και τοποθετήστε πάνω του το CD.

2. Στη συνέχεια, κρατήστε το CD με το ένα χέρι και με το άλλο, απλώστε με ένα μαλακό πανί απλό βερνίκι στα σημεία που έχουν γρατσουνιές.

3. Περιμένετε έως ότου στεγνώσει και μετά γυαλίστε το με γρήγορες κινήσεις κατά μήκος των γρατσουνιών. Προσέξτε οι κινήσεις σας να μην είναι διαγώνιες μα κατά μήκος των γρατσουνιών, όπως είπαμε.




4. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το πανί με το οποίο θα το σκουπίσετε. Το πανάκι που έχετε για να σκουπίζετε τα γυαλιά σας ή τον φακό της κάμεράς σας, είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θέλετε.

5. Όταν πλέον δεν θα φαίνεται καθόλου η παραμικρή γρατσουνιά, πλύνετε το CD με νερό και αφήστε το να στεγνώσει πριν το βάλετε να παίξει.

Υ.Γ.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οδοντόκρεμα ή μπανάνα ή ακόμα και το βερνίκι που έχετε για να καλύπτετε τις γρατσουνιές του αυτοκινήτου σας. Αφήνει βέβαια πολλές μικρότερες γρατσουνιές αλλά, αφού ούτως ή άλλως πρόκειται για βαθύτερες γρατσουνιές, θα αφαιρέσει τις χειρότερες εξ’ αυτών.

forum.osarena.net 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top