0
Μπορεί να φαίνεται παράξενο να τοποθετήσετε ένα μπουκάλι ελαιόλαδο κοντά στα καλλυντικά σας, στην ντουλάπα σας ή δίπλα στον πάγκο εργασίας σας. Όμως, μετά τη γνώση των παρακάτω κόλπων, θα μετεγκαταστήσετε μόνιμα το λάδι από το ντουλάπι.
Ήσυχη λαμπερή πόρτα

Λαδώστε έναν μεντεσέ ή ένα πόμολο με λίγες σταγόνες λάδι για να ηρεμήσετε από τον ενοχλητικό θόρυβο χωρίς δραστικές χημικές ουσίες.
Ελευθερώστε ένα κολλημένο φερμουάρ

Αν δεν μπορείτε να ανεβάσετε το φερμουάρ από το παντελόνι σας ή το μπουφάν σας, δοκιμάστε να τρίψετε τα δόντια με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε ελαιόλαδο. Θα σας βοηθήσει να το ανεβάσετε σε δευτερόλεπτα.
Ενυδατώνει το σώμα σας




Συσκευασμένο με καλά λιπαρά και θρεπτικά συστατικά, λίγο ελαιόλαδο καταπραΰνει τα πετσάκια, ανακουφίζει το ξηρό δέρμα, καταπολεμά τα κατσαρά μαλλιά και μπορεί να αντικαταστήσει την κρέμα ξυρίσματος.
Αφαιρέστε το μακιγιάζ των ματιών

Περάστε τα μάτια σας με ένα βαμβάκι βουτηγμένο σε λίγο λάδι για να ελευθερώσετε το πρόσωπό σας από τη μάσκαρα και το eyeliner.
Δώστε λάμψη σε έναν ανοξείδωτο νεροχύτη από χάλυβα

Μια επίστρωση από λάδι θα κάνει το νεροχύτη σας να λάμπει και πάλι και να προλάβει τις μελλοντικές κηλίδες νερού που εμφανίζονται.
Κάντε απολέπιση δέρματος

Προγραμματίστε ένα DIY σπα με ανάμειξη ελαιόλαδου, ζάχαρης και ξύσματος λεμονιού και δημιουργήστε μια γλυκιά μυρωδάτη απολέπιση.
Αφαιρέστε το χρώμα από τα μαλλιά

Αν το Σαββατοκύριακο βάψατε το σπίτι σας και τα μαλλιά σας ταιριάζουν με τον φρεσκοβαμμένο τοίχο σας, χρησιμοποιήστε ελαιόλαδο για να απομακρύνετε το χρώμα.

http://www.flowmagazine.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top