0
Μπορείς κι εσύ να κάνεις μία κατασκευή φωτιστικού με πολύ όμορφο και εντυπωσιακό τρόπο. Πολύ χαμηλό κόστος και το κυριότερο το κατασκευάζεις μόνος σου, με το απόλυτο προσωπικό σου στυλ!

Από προσωπική πείρα σε ενημερώνω ότι η ικανοποίηση θα είναι πολύ μεγάλη όταν θα μπαίνουν οι φίλοι σου στο σπίτι και θα αναρωτιούνται από που το αγόρασες!

Δες βήμα – βήμα την διαδικασία κατασκευής

Τι θα χρειαστείς:

Θα χρειαστείς μία μπάλα πιλάτες η οποία θα είναι και η βάση σου για να πάρει κυκλικό σχήμα το φωτιστικό σου. Μία διάφανη μεμβράνη με την οποία θα τυλίξεις την μπάλα σου, για να μην κολλήσει επάνω ο σπάγγος και καταστρέψουμε τη μπαλα γυμναστικής σου.

Κόλλα είναι απαραίτητη, για να μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε τον σπάγγο και να κάνουμε ωραια σχέδια. Τέλος καλό είναι να προμηθευτούμε πλαστικό σπάγγο, θα κολλήσει πολύ καλύτερα και θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.


Φάση 1η



Πάντα πριν να ξεκινήσουμε να κάνουμε την οποιαδήποτε κατασκευή καλό είναι να συγκεντρώσουμε όλα τα υλικά μας για να μην τα ψαχνουμε την τελευταία στιγμή.


Φάση 2η



Τυλίγεις την διαφάνεια πολύ καλά και σφιχτά γύρω από την μπάλα.
Φάση 3η

Βουτάς προσεκτικά τον σπάγγο μέσα στην κόλλα και αρχίζεις να τυλίγεις την μπάλα σου. Κάνε αρκετούς κύκλους προς ακανόνιστες τροχιές. Σκέψου ότι όταν τελειώσεις το τύλιγμα αυτό που βλέπεις θα είναι και το σχέδιο του φωτιστικού.


Φάση 4η



Όταν στεγνώσει πολύ καλά ο σπάγγος, ξεφουσκώνεις την μπάλα πιλάτες και την αφαιρείς από κάποιο άνοιγμα. Το ίδιο κάνεις βέβαια με την διαφάνεια.


Φάση 5η






Στην συνέχεια προμηθεύεσαι ένα καλώδιο με βάση για φωτιστικό και το κρεμάς….

Και αυτό ήτανε!!! Έχεις δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο φωτιστικό που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από τα υπόλοιπα!!!

http://www.aggouria.net

Δημοσίευση σχολίου

 
Top