0
Η ελληνική απάντηση στα Flexi Plexi λέγεται Posh Plexi. Mετρά μόνο λίγους μήνες ζωής σαν ιδέα αλλά ήδη κάνει θραύση.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η μανία του Flexi Plexi εξαπλώθηκε παντού. Φυσικά και στην Ελλάδα. Σε κάθε γωνιά έβλεπες κυρίως παιδάκια να πλέκουν με ξυλάκια βραχιόλια και ότι άλλο έβαζε ο νους τους με λαστιχάκια. Καθώς το καλοκαίρι έφευγε γεννιόταν, από τη μανία αυτή, μια νέα ελληνική επιχειρηματική ιδέα. Το Posh Plexi.



Βασισμένο στην ίδια ιδέα με το Flexi Plexi αλλά με διαφορετική φιλοσοφία, το Posh Plexi ήρθε για να κάνει και τους πιο… σνομπ να κάτσουν και να φτιάξουν βραχιολάκια, κοσμήματα για το λαιμό, στεφάνια για τα μαλλιά και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Και λέμε και τους πιο σνομπ εννοώντας όσους σνομπάρουν το πλαστικό. Γιατί αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του Posh Plexi με το Flexi Plexi. Η ελληνική εκδοχή των κιτ αυτών για να φτιάξει κανείς μόνος του βραχιόλια δεν περιέχει πλαστικά λαστιχάκια, αλλά κομματάκια ποιοτικού ελαστικού υφάσματος. Αυτό και μόνο το γεγονός τα κάνει να ξεχωρίζουν καθώς το αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει.



Η δημιουργός των Posh Plexi, Άνθια Ναυρίδη σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για την εκπληκτική αυτή ιδέα της τονίζει ότι ήθελε με έναν εύκολο τρόπο, που ταυτόχρονα ζητά και την προσωπική εμπλοκή και δημιουργικότητα του καθενός, να μπορούν όλιο να φτιάχνουν απο βραχιόλια και κολιέδες μέχρι ζώνες.

Κάθε κιτ… πλεξίματος περιέχει κομματάκια ελαστικού υφάσματος, 100% ελληνικά, μονόχρωμα και εμπριμέ, δύο ξυλάκια που διευκολύνουν το πλέξιμο, δύο μικρά δερματάκια για το κλείσιμο, τελείωμα της κατασκευής και φυσικά οδηγίες. Την ίδια ώρα κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο πάμπολλα βιντεάκια που διευκολύνουν την όλη διαδικασία.

Περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να βρει κανείς τα κιτ πλεξίμαστος στη σελίδα της Posh Flexi στο Facebook.







ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO






http://www.iefimerida.gr
http://fumara.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top