0
Ως χρήστη φακών επαφής, είναι εύκολο να καταλήξετε με μια συλλογή από αχρησιμοποίητες θήκες φακών επαφής. Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να αλλάζει η θήκη σας από έναν μέχρι το πολύ τρεις μήνες αυτό είναι λογικό.



Εδώ είναι μερικές δημιουργικές χρήσεις για παλιές θήκες φακών επαφής:

1. Κοσμήματα

Οι αχρησιμοποίητες θήκες φακών επαφής κάνουν τέλεια δοχεία αποθήκευσης για μικρά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, ή ακόμη και ψεύτικες βλεφαρίδες. Η θήκη των φακών θα τα κρατήσει ασφαλή και χωρίς υγρασία.

2. Χάπια

Όταν θα πρέπει να λαμβάνουν καθημερινά χάπια ή βιταμίνες μαζί σας σας, χωρίς το φόβο τους να χάνονται ή να καταστραφούν, οι θήκες φακών επαφής είναι η ιδανική λύση.

3. Καρυκεύματα

Αν είστε τύπος που το μεσημεριανό γεύμα το πέρνει έξω και στο πόδι και θέλετε να έχετε μαζί σας κέτσαπ ή μαγιονέζα χωρίς να θέλετε να κουβαλάτε τα μπουκάλια, οι θήκες θα σας δώσουν τη λύση (καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθεί καινούργια θήκη).

4. Καλλυντικά

Για τις γυναίκες που χρειάζονται μαζί τους πάντα καλλυντικά (κρέμες, μέικ απ) και η τσάντα τους είναι μικρή, οι θήκες είναι ένα έξυπνος τρόπος αποθήκευσης και μεταφοράς.

4. Στοματικό διάλυμα

Μια δόση έκτακτης ανάγκης στοματικό διάλυμα στην τσάντα ή την τσέπη σας μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη, όταν βάζουν επιπλέον κρεμμύδια στο burger σας.




5. Ωτοασπίδες

Αν κάνετε ανύσηχο ύπνο ή σας ενοχλούν μικροί ή μεγάλοι θόρυβοι και χρησιμοποιείται ωτοασπίδες οι θήκες θα είναι ο ιδανικός τρόπος αποθήκευσης.

6. Ακουστικά

Λόγω της μεγάλης διάδοσης των Smartphones τα ακουστικά είναι πολύ χρήσιμα για όλους. Όμως η αποθήκευσής του είναι πρόβλημα γιατί είναι πολύ εύκολο να μπλεχτούν ή και να καταστραφούν. Ωστόσο, η αποθήκευση τους με της θήκες φακών επαφής όχι μόνο προστατεύει τα ακουστικά, αλλά κρατά και το καλώδιο οργανωμένο. Απλά κόψτε ένα κενό σε κάθε πλευρά του κουτιού των φακών επαφής, ώστε να περνά το καλώδιο, βιδώστε τα καπάκια και τυλίξτε το καλώδιο γύρω από το κέντρο της θήκης για μια ωραία συσκευασία ακουστικών.

Τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη συμμόρφωση θήκη φακών είναι σίγουρα ανησυχητικά και μόνο 1 στους 4 χρήστες φακών επαφής αλλάζει στην ώρα του τις θήκες των φακών επαφής.

http://lenshop.tumblr.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top