0

Η Intel ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αναπτύξει ένα πολύ γρήγορο Thunderbolt 3 με το τελευταίο USB-C connector. Το νέο καλώδιο φέρεται ότι θα μπορεί να διαχειρίζεται ταχύτητες που θα φτάνουν μέχρι και τα 40Gbps.

Συγκριτικά, το καλώδιο Thunderbolt 2 φτανεί μέχρι τα 20Gbps, με το USB 3.1 να πιάνει ταχύτητες μέχρι και 10Gbps και το USB 3.0 πιάνει τα 5Gbps.




Τι σημαίνει όμως η παραπάνω είδηση; Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τρέχετε δύο 4K οθόνες ταυτόχρονα ή να μεταφέρετε μια ταινία 4K σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Το νέο καλώδιο σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε αλυσιδωτά περισσότερους από δύο υπολογιστές μαζί, αν θέλετε να έχετε μια μικρή ομάδα εργασίας που λειτουργεί από ένα CPU. Η Ιntel προσφέρει μερικές διαφορετικές εκδόσεις του καλωδίου Thunderbolt 3. Ένα καλώδιο χαλκού με USB 3.1 που υποστηρίζει τα 20Gbps, DisplayPort 1.2 και Thunderbolt 20Gbps, καθώς και ένα ενεργό καλώδιο χαλκού των 40Gbps.Επιπλέον, η Ιntel αναπτύσσει ένα καλώδιο οπτικών ινών 40 Gbps, και αναμένεται να το κυκλοφορήσει το 2016. Τα πρώτα προϊόντα Thunderbolt 3 θα κυκλοφορήσουν πριν από το τέλος του 2015, σύμφωνα με την Intel.



http://isxys.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top