0
Κρεβάτι ή καναπές; Ή μηπως και τα δύο; Ας κάνουμε και τα δύο για να είναι η κατασκευή μας ακόμα πιο λειτουργική και χρηστική. Και βέβαια το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε είναι οι αγαπημένες μας παλέτες. Το δύσκολο είναι να διαλύσουμε τις παλέτες.



Έτσι λοιπόν μόλις διαλύσετε τις παλέτες και αφού τρίψετε τα ξύλα και τα βάψετε μπορείτε να προχωρήσετε στο σχέδιο σας! Το πως θα τα φτιάξετε είναι καθαρά δική σας έμπνευση. Και βέβαια και σε τι διαστάσεις τα θέλετε αφού έχετε βρει τον χώρο που θα τα βάλετε.

Η κατασκευή είναι πάρα πολύ απλή και μην σας τρομάζει. Όπως και το αισθητικό θέμα με τι συντηρητικό και χρώμα θα τα περάσετε! Στην φωτογραφία όπως βλέπετε η κατασκευή είναι πάρα πολύ απλή. Και έχουν φτιαχτεί και μεγάλα συρτάρια αν θέλετε περισσότερο χώρο για αποθήκευση. Τα συρτάρια βέβαια δεν είναι απαραίτητα.




Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε τα στρώματα και τα μαξιλάρια σας. Αν θέλετε να σας τα φτιάξει κάποιος .

Ανανέωση οδηγιών.

Επειδή μας ζητάτε οδηγίες θα σας πούμε το εξής. Στην ουσία είναι 2 παλέτες κολλημένες ανάποδα όπως εδώ, και έχουν βγει οι μεσαίοι τάκοι για να μπουν μεγάλα συρτάρια!

Και μετά απλά έχουμε καλύψει τα κενά (το πρόσωπο που βλέπετε πάνω από το συρτάρι) με άλλα ξύλα παλέτας. Και τα έχουμε κλείσει με τις γωνιές που βλέπετε! Και οι γωνιές είναι από παλέτα! Δεν είναι δύσκολο παιδιά! Φαντασία θέλει! Και το συρτάρι μην το βλέπετε μεγάλο! 30 πόντους ύψος είναι μόλις πάλι από παλέτα!

Στην συγκεκριμένη φωτό είναι παιδικό κρεβάτι!
http://green.pinguinland.eu

Δημοσίευση σχολίου

 
Top