0

Χρησιμοποίησατε ποτέ τον όρο « τοίχοι συρματοκιβωτίων«;Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά είναι ουσιαστικά το πάντρεμα μεταξύ των βράχωνκαι του σύρματος. Αυτά τα δύο απλά υλικά είναι πολύ γνωστά, και χωριστά,μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα και ευέλικτα, όταν πρόκειται για DIY έργα. Αλλά τι γίνεται και με τα δύο μαζί; Αυτό το δίδυμο προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες ως τοίχοι συρματοκιβωτίων και είναι ίσως το πιο γνωστό έργο υπό την έννοια αυτή. Είναι κατασκευασμένα από καλάθια γαλβανισμένουχάλυβα γεμάτα με πέτρες. Είναι πολύ ευέλικτα σε μέγεθος και εμφάνιση και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα σε εξωτερικούς χώρους.



Τοίχοι και διαχωριστικά.
Τα συρματοκιβώτια είναι υπέροχα χαρακτηριστικά για τον κήπο. Χρησιμοποιήστε τα για να περιφράξετε εξωτερικούς χώρους σας και να οριοθετήσει τις διάφορεςλειτουργίες. Η ευελιξία τους επιτρέπει επίσης σε σας για να τα χρησιμοποιήσετε κατά την κατασκευή καταστρώματων και για βεράντες. Απλά πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με το μέγεθος και το σχήματων τοιχωμάτων που θέλετε να χτίσετε.

Ένα ενσωματωμένο πάγκο για τη βεράντα σας.
Επωφεληθείτε από αυτό το ευέλικτο εξωτερική χαρακτηριστικό και περιλάβετεένα παγκάκι στο σχεδιασμό σας. Παίξτε με τα διαφορετικά επίπεδα και πειραματιστείτε με τα σχήματα.
Προσθέστε λίγο φωτισμό για να τονίσετε την υφή και τη σύνθεση. Μπορείτεεπίσης να δημιουργήσετε σκαλοπάτια για να συνδέσετε τα διαφορετικά επίπεδαστην ιδιοκτησία σας.

Γλάστρες.
Επωφεληθείτε από το γεγονός ότι συρματοκιβώτια αφήνουν την διαρροή νερούελεύθερα και να κάνετε μερικές μοναδικές γλάστρες να διακοσμήσετε το deck σας. Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι πολύ δημοφιλής στη σύγχρονη σχεδίαση, ώστε να είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα.

Κατασκευή με νερό.
Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ενσωματώσει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα νερού σε πέτρα και σύρμα στον τοίχο σας. Μπορεί να είναι μια μικρή λίμνη, ένα σιντριβάνι ή οτιδήποτε άλλο που ταιριάζει στο ντεκόρ σας. Κρύβοντας τα πάντα στο εσωτερικό του τοίχου εύκολα.







Δημοσίευση σχολίου

 
Top