Σύμφωνα με επιστημονικές αρχές διεθνούς κύρους εισάγουμε στη διατροφή μας χημικά που προκαλούν ή που θεωρούνται ύποπτα για καρκίνους, εγκεφαλοπάθειες και αναστολή της σωματικής και πνευματικής ανάπτυξης των παιδιών.
Τα προβλήματα υγείας μπορούν να ξεκινήσουν από την κατάσταση του εμβρύου ακόμα.
Ο Στήβεν Ράουτς του Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Βρετανικής Κολομβίας μελέτησε 300 μητέρες που είχαν εκτεθεί σε οργανοφωσφορικά παρασιτοκτόνα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα μωρά τους γεννήθηκαν πρόωρα με χαμηλότερο βάρος συγκριτικά με άλλα νεογνά. Παρακάτω θα διαβάσετε ποια φρούτα και λαχανικά βρίσκονται στην κορυφή της φετινής λίστας του Environmental Working Group αναφορικά με τα παρασιτοκτόνα, τα μυκητιοκτόνα και άλλα επικίνδυνα χημικά που εισάγουν στον οργανισμό μας (όταν δεν είναι προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας)
διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
Δημοσίευση σχολίου