0
Διέρρευσε ένα σχέδιο για το γιγαντιαίο iPad, 12 ιντσών, της Apple
Ένα σχέδιο από μια θήκη για το φημολογούμενο, γιγαντιαίο iPad Pro, με οθόνη 12 ιντσών, που ετοιμάζει η Apple διέρρευσε στο διαδίκτυο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για προώθησή του στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες, κάτι που αναμένεται να αναζωογονήσει τις πωλήσεις iPad της εταιρείας-κολοσσού.

Σύμφωνα με το γαλλικό blog nowhereelse.fr, η εικόνα από τη θήκη αυτή προήλθε από μια «αξιόπιστη πηγή», η οποία παρείχε ακόμη και λεπτομερείς πληροφορίες γύρω από τη νέα ταμπλέτα-γίγας που ετοιμάζει η εταιρεία και για την οποία η Apple έχει διατηρήσει μια στάση μυστικοπάθειας.

«Το iPad ή iPad Air Plus Pro θα παρουσιαστεί κάπου ανάμεσα στον ερχόμενο Μάρτη με Απρίλη» ισχυρίζεται η ιστοσελίδα, αποκαλύπτοντας ακόμη ότι η οθόνη του θα είναι από 12,2 έως 12,9 ίντσες.



Η τεράστια ταμπλέτα αναμένεται να έχει τέσσερα ηχεία και θα μπορούσε να έχει ακόμη δύο θύρες φόρτισης, επιτρέποντάς του να παραμένει στην πρίζα είτε σε οριζόντια, είτε σε κάθετη θέση.

Η φωτογραφία της θήκης φέρεται να έχει τραβηχτεί από εργοστάσιο κατασκευάστριας εταιρείας της Apple στην Κίνα και λέγεται ότι θα έχει 12 ίντσες μήκος και 8,7 ίντσες πλάτος.




Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, το Bloomberg είχε αναφέρει ότι η Apple σχεδίαζε να κυκλοφορήσει τη συσκευή κάπου στις αρχές του 2015, ενώ ένα πιο πρόσφατο δημοσίευμα της The Wall Street Journal έγραψε ότι η εταιρεία είχε αναβάλει τη μαζική παραγωγή του μεγαλύτερου iPad από το Δεκέμβριο του 2014 για αργότερα μέσα στην επόμενη χρονιά, καθώς οι προμηθευτές δυσκολεύονταν να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση για τα «εγκαίνια» των iPhone 6 και 6 Plus.


http://www.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top