0

Όταν κάποτε ξεκινήσαμε να αγοράζουμε κρεβάτια που από κάτω είχαν έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο ήμασταν περήφανοι που αγοράσαμε κάτι τόσο χρήσιμο και μοναδικό. Σε ένα σπίτι από τα βασικότερα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος είναι ο χώρος αποθήκευσης.

Όπως θα έχετε ξανά δει η ομάδα του apisteuta.com σας παρουσιάζει συχνά μικρά σπίτια που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα μεγάλα αρχοντικά. Το τελευταίο μικροσκοπικό σπίτι που σας είχαμε παρουσιάσει βρισκόταν στην Νέα Ζηλανδία και ήταν κατασκευασμένο από ξύλο. Τα μικρά σπίτια αναγκάζουν τους αρχιτέκτονες να παίξουν με την φαντασία τους και να δημιουργήσουν κρυφούς αποθηκευτικούς χώρος και δωμάτια.

Ο αρχιτέκτονας Christoph Kaiser έκανε ένα από τα πιο απίστευτα και πανέμορφα μικροσκοπικά σπίτια που έχουμε δει. Οι φίλοι του τον θεωρούσαν τρελό καθώς δεν πίστευαν με τίποτα ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα σπίτι χρησιμοποιώντας ένα σιλό.

Δείτε το σπίτι που δημιούργησε :

Αυτό το σιλό του 1985 από κυματοειδές χάλυβα δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά σαν ένα μέρος στο οποίο μπορεί να ζήσει κάποιος.





Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dwell.com αγόρασε το σιλό από ένα αγρόκτημα στο Κάνσας.



Το σπίτι τώρα βρίσκεται στο Garfield ιστορική περιοχή του Phoenix.



Μπορείτε και μόνοι σας να παρατηρήσετε την έλλειψη παραθύρων εκτός από την συρόμενη πόρτα.



Το σιλό το βράδυ είναι πολύ όμορφο.





Και όταν μπείτε μέσα σε αυτό…






















http://apisteuta.com
http://archangelosmichail.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top