0

Χ ρηστικά αλλά και διακοσμητικά και επιπρόσθετα μια πρακτική και οικονομική ιδέα για δώρο, αφού μπορείτε να φτιάξετε σουβέρ κάθε είδους με υλικά, χρώματα και γενικό στυλ ταιριαστά με τους χώρους και τα ...γούστα όσων τα προσφέρετε.

Εκτός από τις ...εκ του μηδενός κατασκευές που μπορεί ναβασίζονται σε φύλλα φελλού με το μέτρο, καπάκιαμπουκαλιών, φελλούς μπουκαλιών, λεπτά κομμάτιαξύλου, χαρτόνι, cd κλπ. επεξεργασμένα επιπρόσθετα με ύφασμα, χαρτί, μπογιά, stencils ή οποιοδήποτε διακοσμητικό στοιχείο, ιδανική ...πρώτη ύλη για τέτοιες κατασκευές είναι όλα τα φτηνά σουβέρ που θα βρείτε σε καταστήματα ειδών σπιτιού και δώρων, η πλειοψηφία τους σε εντελώς ...άχρωμα ή κακόκουστα σχέδια.




Κάθε τέτοιο κομμάτι μπορείτε αφού το βάψετε με λευκή ακρυλική μπογιά, αν φυσικά χρειάζεται, να τοεπεξεργαστείτε στην συνέχεια με την τεχνική του decoupage και με κάθε είδους χαρτί αποτυπώνοντας στην επιφάνειά του εκτός από κάθε είδους σχέδιο-μοτίβο και φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής που απλώς θα φωτοτυπήσετε σε απλό εκτυπωτικό χαρτί κλπ.

Από τις πιο πρωτότυπες κατασκευές και τα σουβέρ από σελίδες περιοδικών. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα τα φτιάξετε.




















































http://www.soulouposeto.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top