1
Προχθές ο πλανήτης κινδύνευσε να φθάσει στο σημείο μηδέν. Βέβαια τεχνηέντως απέφυγαν να στο πουν. Άφησαν να περάσει η ηλιακή έκλαμψη και σήμερα στα συστημικά μέσα ανενημέρωσης βγήκαν οι “ειδικοί” να εξηγήσουν ότι εάν η έκλαμψη ήταν μεγέθους Χ2 (ευτυχώς ήταν Χ1,6) θα γυρίζαμε μέσα σε ...
λίγα λεπτά στο μεσαίωνα και ότι υπολογιστές κινητά τάμπλετ και ότι είχε σχέση με ηλεκτρονικό κύκλωμα θα ήταν παρελθόν (από παιχνίδια μέχρι αυτοκίνητα και ότι άλλο φανταστείτε που δουλεύει με πλακέτες).

Έτσι λοιπόν φθάνουν στον τίτλο του θέματος… Εαν ποτέ ο κόσμος φθάσει ποτέ στο σημείο μηδέν, το πρώτο που χρειάζεσαι είναι όπλα. Όπλα για να αμυνθείς, όλα για να επιτεθείς, όπλα για να κυνηγήσεις! Άντε και τις πρώτες μέρες – βδομάδες την βγάζεις με την καραμπίνα που έχεις στην ντουλάπα. Μοιραία οι σφαίρες θα τελειώσουν και επειδή είσαι και λίγο άστοχος προβλέπω να τελειώνουν νωρίς. Η τροφή είναι εκεί έξω και μπορεί να μην είσαι κοντά στη θάλασσα. Τα βουνά έχουν πλούσια θύρα αρκεί να ξέρεις να την κυνηγήσεις.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Φτιάχνω ΣΠΑΘΙ !!!
Ή τέλος πάντως κάτι που να μοιάζει με σπαθί. Ο απλός τρόπος είναι να χρησιμοποιήσω ένα μεγάλο μαχαίρι (όπως αυτά του σεφ). Απλά βγάζω την χειρολαβή και την προσαρμόζω σε ένα ξύλο μικρού μήκους (έως 1μ). Όμως κοφτερά αντικείμενα υπάρχουν σήμερα σχεδόν παντού, όπως για παράδειγμα οι πινακίδες κυκλοφορίας ή το προστατευτικό περίβλημα των φαναριών σηματοδότησης και τόσα άλλα. Απλά τα διπλώνεται και τα τρίβεται σε σκληρή επιφάνεια. Μετά από λίγο οι άκρες γίνονται σαν το μαχαίρι του ψωμιού.




ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Φτιάχνω ΡΟΠΟΛΟ ΜΕ ΠΡΟΚΕΣ!!!
Σίγουρα το έχετε δει στις ταινίες με μονομάχους. Σε ένα κοντάρι (όπως το ξύλινο σκουπόξυλο) καρφώνεται ενά 5-7 εκατοστά καρφιά και μετά κόβεται τα κεφάλια λοξά. Από τα πλέον αποδοτικά όπλα.

ΜΑΘΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: Φτιάχνω ΣΦΕΝΤΟΝΑΡΑ!!!

Τα αντικείμενα σχήματος Υ είναι σε ποσότητα γύρω μας. Από εξαρτήματα μηχανών, μανιβέλες, πιρούνια ποδηλάτων και πόσα ακόμα. Τα λαστιχάκια του εμπορίου ξεχάστετα. Μετά από 4-5 μεγάλα τεντώματα είναι για πέταμα. Το καλύτερο λάστιχο είναι στο εσωτερικό της ρόδας και είναι από καουτσούκ. Το αφαιρείται προσεκτικά και το κόβετε σε ταινίες. Μετά για βόλια βρείτε αιχμηρά αντικείμενα κυρίως σε σχήμα τριγώνου. Δεν πάνε μακριά αλλά ότι χτυπήσουν το αφήνουν στον τόπο. Το καλύτερο βόλι είναι από ξύλο με κομμάτια γυαλί!

ΜΑΘΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ : Φτιάχνω ΑΚΟΝΤΙΟ!!!
Το πιο εύκολο από όλα. Ένα κοντάρι από σκούπα. Βγάζεις την μπροστινή τάπα (αυτό που βιδώνει στη σκούπα και συνήθως είναι πλαστικό) και με ένα μαχαιράκι το κάνει όσο πιο μυτερό μπορείς. Φυσικά η προσαρμογή ενός κοφτερού μετάλλου το κάνεις υπεραποδοτικό.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ : Το κλασσικό ΤΟΞΟ!!!
Το καλό το τόξο γίνεται από χλωρό ξύλο ελαφρώς κυρτό. Στις άκρες χαράξτε εγκοπές. Εκεί θα δέσετε ότι βρείτε (από πετονιά, κορδόνια, λάστιχα κλπ). Για βέλη χρειάζονται ξύλα στεγνά και άκαμπτα. Μπροστά προσαρμόστε όπως και στο ακόντιο οτιδήποτε αιχμηρό ακόμα και ένα κομμάτι γυαλί είναι αρκετό. Εαν δείτε ότι τα χέρια σας πιάνουν παραπάνω μπορείτε στην πάνω άκρη να προσαρμόσετε φτερά από πουλιά ή πουλερικά αλλά και χωρίς αυτά στόχοι σε μικρές αποστάσει 10-12 μέτρων είναι εύκολο να πληγούν.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

polemiko-imerologio.gr
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

  1. Από από αυτοσχέδια όπλα πας καλά, δυστυχώς όμως εκτός από θηράματα εκτελείς επανηλειμμένα την ελληνική γραμματική και συντακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top