0

Το σημερινό θέμα που έφτιαξα είναι ένα πορτοφόλι μεδέρμα και ύφασμα. Ένας ωραίος συνδυασμός χρωμάτων και υλικών και καθώς θα δείτε στις παρακάτω εικόνες βήμα βήμα όλη την διαδικασία θα δείτε ότι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με απλά υλικά που έχουμε στο σπίτι μας μπορούμε να φτιάξουμε πολλά πράγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας και για να γλιτώνουμε χρήματα αλλά και για να έχουμε κάτι χειροποίητο που σίγουρα θα έχει περισσότερη αξία από του εμπορίου.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι, ένα κομμάτι ύφασμα, ένα κομμάτι γνήσιο δέρμα,
κεροκλωστή, δύο διάφαναπλαστικά για την θέση της φωτογραφίας και ένα μεγάλοκουμπί για το κλείσιμο του πορτοφολιού. Τα υλικά τα βλέπετε παρακάτω πως ήταν στην αρχική τους μορφή.




Αφού έκανα τις μετρήσεις για τις διαστάσεις που ήθελα να είναι το πορτοφόλι έκοψα προσεχτικά τα υλικά και άρχισα να το ράβω. Το συγκεκριμένο πορτοφόλι έχει υποδοχή για χαρτονομίσματα, κέρματα, θέση για πιστωτικές κάρτες και θέση για να βάζετε φωτογραφίες των αγαπημένων σας προσώπων ή ότι άλλο θέλετε εσείς. Δηλαδή έχει όλα τα απαραίτητα που υπάρχουν σε ένα πορτοφόλι του εμπορίου, αλλά έχει και κάτι παραπάνω που δεν το έχουν αυτά, έχει και πυρογραφία. Εγώ έφτιαξα ένα πιάνο και ένα πεντάγραμμο με νότες με τον πυρογράφο μου, αφού πρώτα έκανα το σχέδιο με μολύβι όπως έχω πει και σε παλιές αναρτήσεις, όποιος επιχειρήσει να φτιάξει το δικό του πορτοφόλι μπορεί να το κάνει και να το διαμορφώσει όπως θέλει ανάλογα τα γούστα την φαντασία και την προσωπικότητα του.




Δημοσίευση σχολίου

 
Top