0


Με το που είδα αυτό που κάνει εντυπωσιάστηκα. Ο όρος που χρησιμοποιεί για αυτό το έργο είναι Moss Graffiti. Στην αρχή νόμιζα ότι θα δω κάποιο συνηθισμένο graffiti αλλά μόλις είδα τι κάνει αυτός ο άνθρωπος ενθουσιαστικά. Εμείς σας δείχνουμε τον τρόπο και σας προτείνουμε αν το δοκιμάσετε να το κάνετε στην δικιά σας περιουσία :

Για να ξεκινήσετε θα χρειαστείτε τα παρακάτω υλικά :

3 φλιτζάνια βρύα (πλυμένα από το έδαφος)

2 φλιτζάνια βουτυρόγαλα ή 2 φλιτζάνια γιαούρτι (θα πρέπει να είναι απλό γιαούρτι)

2 φλιτζάνια νερό ή μπύρα

1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

σιρόπι καλαμποκιού (προαιρετικό)

Ένα μπλέντερ που πιθανών δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το σκοπό.Συλλέξτε περίπου 3 φλιτζάνια βρύα. Μερικές φορές μπορείτε να το αγοράσετε και από ένα φυτώριο, αλλά ενδέχεται να μπορείτε να το βρείτε και στην αυλή σας.Αφού έχετε συλλέξει τα βρύα, ξεπλύνετε το όσο το δυνατόν περισσότερο .
Χωρίστε τα σε κομμάτια όσο το δυνατόν περισσότερα και βάλτε τα σε ένα μπλέντερ.Προσθέστε γιαούρτι ή αποβουτυρωμένο γάλα, νερό ή μπύρα, και ζάχαρη. Ανακατέψτε το μέχρι γίνει ένα ενιαίο μείγμα.Όταν το μείγμα σας είναι έτοιμο προσθέστε το σιρόπι καλαμποκιού.Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα κουβά.
Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να κάνετε το σχέδιο που θέλετε με βρύα.
Αν ζείτε σε ένα πολύ ξηρό μέρος τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι για να το κρατήσετε υγρό και να το βοηθήσετε στην ανάπτυξη του.Αν είστε υπομονετικοί. Ανάλογα με το κλίμα σας θα δείτε τα βρύα σας να αναπτύσσονται. Δείτε μερικά έργα στις παρακάτω φωτογραφίες :

http://www.apisteuta.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top