0

Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας η την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν...



αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέρον, δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί, εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.


Ιδέες για το σαπούνι που θα πετάξετε
Χρησιμοποιείστε το σαν λιπαντικό σε συρτάρια ή τα παράθυρα.Τρίψτε ένα σαπούνι για γλιστράει το συρτάρι σας στο κάτω μέρος των πλευρών Για τα παράθυρα, τρίψτε το σαπούνι για τα συρόμενα στοιχεία..σε βίδες,στο πριόνι κάνει ευκολότερη την χρήση
Στο πλύσιμο αντί να ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα σε αυτά τα σπρέι βοηθητικά για βρομιές δοκιμάστε αντί για σαπούνι. Απλά βρέξτε και τρίψτε το πάνω στο λεκέ πριν το πλύσιμο.
Στον κήπο ξυστέ τα νύχια σας πάνω από ένα σαπούνι. Η συσσώρευση σαπουνιού θα κρατήσει τις βρομιές από τα νύχια σας και θα ξεπλύνετε κατά τον καθαρισμό.
Για τα σκεύη στο μπάρμπεκιου Εάν σχεδιάζετε ένα μαγείρεμα χρησιμοποιώντας μια κατσαρόλα από χυτοσίδηρο, τρίψτε ένα σαπούνι από το κάτω μέρος πριν το θέσετε πάνω από στην φωτιά. Το σαπούνι θα κάνει για εύκολο τον καθαρισμό, και θα αποτρέψει την αιθάλη από τη συσσώρευση.
Τσίμπημα εντόμου αναισθητικό. Προφανώς, με ένα υγρό σαπούνι τρίβονται στο τσίμπημα εντόμων θα ανακουφίσει την φαγούρα.
Απαλλαγείτε από το σπίτι σας από τους ψύλλους : τοποθετήστε λίγο υγρό σαπούνι σε ένα μπολ αναμιγνύεται με το νερό κάτω από ένα φως και θα προσελκύσει τους ψύλλους και θα πνίγουν
Οικιακά απωθητικό : σαπούνι με νερό σε ένα μπουκάλι σπρέι ψεκάστε γύρω από το σπίτι σας για να απαλλαγούμε από το σπίτι από αράχνες και έντομα
Φρεσκάρετε τα ρούχα / αποσκευές : τοποθετήστε ένα σαπούνι στα αποθηκευμένα ρούχα ή αποσκευές μυρίζοντας πιο φρέσκα
Αποσμητικό αυτοκινήτου : ένα κομμάτι σαπούνι σε μια μικρη θήκη θα κρατήσει μια φρέσκια μυρωδιά του αυτοκινήτου σας
Με σαπούνι μείγμα και νερό και σφουγγάρι για παλιά ταπετσαρία και θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της κόλλας
Φερμουάρ : Χαλαρώστε αν κολλήσει το σκουριασμένο φερμουάρ σέρνοντας κάποιο σαπούνι πάνω & κάτω από το φερμουάρ
Εντοπισμός σε διαρροές αερίου : αναμίξτε ένα διάλυμα νερό και σαπούνι και τρίψτε κατά μήκος των σωλήνων, εάν βράζει, θα βρεθεί η διαρροή σας.
Για σπιτικό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων ;Τοποθετήστε μια συλλογή από πλήρως-αποξηραμένα υπολείμματα σαπουνιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και το άλεσμα τους να γίνει σκόνη. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε 2 μέρη σόδα πλυσίματος, 2 βόρακα μέρη και 1 μέρος σαπούνι Αναμίξτε καλά Χρησιμοποιήστε 2 κουταλιές της σούπας ανά φορτίο των ρούχων.
Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα παλιά αποκόμματα σας σαπούνι μπαρ σε καινούργιο υγρό σαπούνι χεριών. Η διαδικασία περιλαμβάνει μπλε μαρι όλα τα υπόλοιπα με γλυκερίνη και αιθέρια έλαια.
Και τέλος, να έχετε μια φέτα από σαπούνι στο ράψιμο Είναι ιδανικό για σκοράροντας ένα ραφή ή άλλη σήμανση του υφάσματος. Δεδομένου ότι το σαπούνι πλένει έξω τόσο εύκολα, αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη για κιμωλία ράφτη.




http://www.bioathens.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top