0

Προϊόντα όπως το SodaStream σας επιτρέπουν να κάνετε τα δικά σας ανθρακούχα ποτά στο σπίτι χωρίς την ανάγκη για ένα ακόμη πλαστικό μπουκάλι να πρέπει να...

ανακυκλωθεί. Αλλά ο αριθμός των εμφιαλωμένων αναψυκτικών που αγοράζονται σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα εξακολουθεί να είναι συγκλονιστικός, έτσι ώστε για να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να ανακυκλώνουν τα πλαστικά δοχεία, η Coca-Cola δημιούργησε δεκαέξι διαφορετικά καπάκια αντικατάστασης δίνοντάς τους νέες χρήσεις.Τα πώματα, υπό τη πρωτοβουλία 2nd Lives, εισάγονται για πρώτη φορά στο Βιετνάμ, δωρίζονται επιλεγμένους καταναλωτές που αγοράζουν ένα μπουκάλι κόκα κόλα και προσφέρουν ένα εκπληκτικό ποσοστό ανακυκλώσιμης λειτουργικότητας. Για τα παιδιά υπάρχει η χρήση σε νεροπίστολα, φυσητήρες για σαπουνόφουσκες, πινέλα και τύμπανα. Και για τους ενήλικες υπάρχει η χρήση σε φιάλες σπρέι, μπουκαλάκι για κρεμοσάπουνο, βάρη χεριών, ακόμη και μπουκάλια για κέτσαπ μουστάρδα ή άλλες σάλτσες.
Η Coca-Cola φυσικά, δεν βλάπτει το μερίδιο της αγοράς ή πώλησης, αλλά αν κάθε μπουκάλι της ήρθε με ένα καπάκι για νεροπίστολο, νομίζω ότι η Pepsi και άλλοι παραγωγοί αναψυκτικών θα έχουν μια δύσκολη μάχη να ανταγωνιστούν με την εν λόγω προστιθέμενη αξία ανά φιάλη.


http://aorata-gegonota.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top