Τα κεριά είναι κατασκευασμένα κυρίως από παραφίνη και χρησιμοποιούνται παντού.
Στις τούρτες, για διακόσμηση, ως αρωματικά κ.λ.π. Όμως δεν ...
σταματά εκεί η εμβέλειά τους!
Με τα κεριά, μπορείτε να:
1. Ξεκολλήσετε το φερμουάρ που έχει κολλήσει. Απλά, περάστε λίγο κερί πάνω από το φερμουάρ πριν προσπαθήσετε να το ανοίξετε.
2. Φτιάξτε το τελείωμα των κορδονιών. Αν έχει φύγει το πλαστικό τελείωμα από τα κορδόνια των παπουτσιών σας, απλά λιώστε λίγο κερί και βυθίστε μέσα τα κορδόνια.
3. Φτιάξτε ένα μαξιλαράκι για τις βελόνες σας. Αγοράστε κερί σε σκόνη και λιώστε το. Βάλτε το σε ένα μπολ και αφήστε να κρυώσει. Τώρα μπορείτε να καρφιτσώσετε τις βελόνες σας επάνω στο κερί. Tip: Οι βελόνες θα γλιστράνε καλύτερα μέσα από το ύφασμα!
4. Αποφύγετε τα δάκρυα όταν κόβετε κρεμμύδι. Ανάψτε ένα κερί κοντά στο σημείο που πρόκειται να κόψετε το κρεμμύδι. Ο καπνός θα πάρει λίγο από τις καυτερές αναθυμιάσεις του κρεμμυδιού.
5. Κάντε τις πόρτες σας να μην τρίζουν. Περάστε με κερί τους μεντεσέδες και θα απαλλαγείτε από το ενοχλητικό τρίξιμο!
http://www.zoomblog.org
Στις τούρτες, για διακόσμηση, ως αρωματικά κ.λ.π. Όμως δεν ...
σταματά εκεί η εμβέλειά τους!
Με τα κεριά, μπορείτε να:
1. Ξεκολλήσετε το φερμουάρ που έχει κολλήσει. Απλά, περάστε λίγο κερί πάνω από το φερμουάρ πριν προσπαθήσετε να το ανοίξετε.
2. Φτιάξτε το τελείωμα των κορδονιών. Αν έχει φύγει το πλαστικό τελείωμα από τα κορδόνια των παπουτσιών σας, απλά λιώστε λίγο κερί και βυθίστε μέσα τα κορδόνια.
3. Φτιάξτε ένα μαξιλαράκι για τις βελόνες σας. Αγοράστε κερί σε σκόνη και λιώστε το. Βάλτε το σε ένα μπολ και αφήστε να κρυώσει. Τώρα μπορείτε να καρφιτσώσετε τις βελόνες σας επάνω στο κερί. Tip: Οι βελόνες θα γλιστράνε καλύτερα μέσα από το ύφασμα!
4. Αποφύγετε τα δάκρυα όταν κόβετε κρεμμύδι. Ανάψτε ένα κερί κοντά στο σημείο που πρόκειται να κόψετε το κρεμμύδι. Ο καπνός θα πάρει λίγο από τις καυτερές αναθυμιάσεις του κρεμμυδιού.
5. Κάντε τις πόρτες σας να μην τρίζουν. Περάστε με κερί τους μεντεσέδες και θα απαλλαγείτε από το ενοχλητικό τρίξιμο!
http://www.zoomblog.org
Δημοσίευση σχολίου