4

Δείτε πως να αποτρέψετε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου από τον πάγο, πως να αποψύξετε μια παγωμένη κλειδαριά και πολλά άλλα! Ο πρωινός παγετός έχει καλύψει το παρμπρίζ; Τρίψτε ...

μισό κρεμμύδι στα παράθυρα και το παρμπρίζ από το προηγούμενο βράδυ!
Αυτό το παράξενο μικρό τέχνασμα θα κρατήσει το σχηματισμό πάχνης στο γυαλί.
Ένας άλλος τρόπος για να αποφευχθεί ο πάγος; Καλύψτε το παρμπρίζ σας με χαλάκια από καουτσούκ (χαλάκια μπάνιου).

Έχουνε παγώσει οι υαλοκαθαριστήρες;

Μουσκέψτε ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα και σκουπίστε κάθε λεπίδα. Το αλκοόλ θα κρατήσει τις λεπίδες από το να κολλήσουν στο παράθυρο και θα λειτουργούν σωστά, ακόμη και στις πιο κρύες ημέρες του έτους.
Η κλειδαριά της πόρτας έχει καλυφθεί από πάγο; Υπάρχουν δύο τρόποι για να ξεπαγώσει γρήγορα η κλειδαριά σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε το αυτοκίνητό σας. Ένα τέχνασμα είναι να θερμάνετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας με ένα σπίρτο ή αναπτήρα, στη συνέχεια, πιέστε απαλά το θερμαινόμενο κλειδί στην κλειδαριά για να λιώσει ο πάγος. Μια άλλη επιλογή είναι να πάρετε ένα καλαμάκι και να το βάλετε απευθείας στην παγωμένη κλειδαριά. Η θερμότητα από την αναπνοή σας θα λιώσει τον πάγο αμέσως!
Είναι θαμπό το παρμπρίζ και σας εμποδίζει; Για να καθαρίσετε γρήγορα την ομίχλη, χωρίς να αφήσετε πίσω ένα χάος, κρατήστε μια γόμα μαυροπίνακα στο αυτοκίνητό σας. Εναλλακτικά, ανοίξτε λίγο το παράθυρο και αφήστε να μπει λίγος φρέσκος ​​αέρα.
Οι καθρέφτες είναι καλυμμένοι από πάγο; Για να αποφευχθεί ο σχηματισμός πάγου από τους καθρέπτες, καλύψτε τους από το προηγούμενο βράδυ με πλαστικές σακούλες και ασφαλίστε με λαστιχάκια ή μανταλάκια.

neadiatrofis.gr
http://kolpa-tips.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

  1. " Ένα τέχνασμα είναι να θερμάνετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας με ένα σπίρτο ή αναπτήρα," ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί έτσι μπορεί να καταστραφεί και το κλειδί. Ειδικά στα νέας τεχνολογίας αυτοκίνητα τα κλειδιά έχουν μέσα κυκλώματα για να ανοίγουν οι ασφάλειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top