0



Αρ.Πατέντας 2002092
Αν θέλετε να βάλετε λίγο χρώμα στην καθημερινότητα και να ξεφύγετε από τα σκουριασμένα - ξεθωριασμένα τηλεφωνικά κουτιά που ...

έχουν καταντήσει ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ γραφεία έχουμε την πρόταση
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ



Είναι μια πατέντα καταχωρημένη στον Ο.Β.Ι (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας) στην Ελλάδα καθώς επίσης και στον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό οργανισμό. Ο τηλεφωνικός θαλαμος αυτός μπορεί να τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους τουριστικού ενδιαφέροντος (ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ)

"Ευελπιστώ να αξιολογηθεί από το Υπ. Τουρ. Ανάπτυξης και κατόπιν από τον ΟΤΕ, ούτως ώστε να συμβάλει στην τουριστική προβολή της χώρας μας! Στην Αγγλία υπάρχει το ανάλογο κόκκινο κουτί (τηλ. θάλαμος) με την ιστορία του. Πρέπει κι εμείς στην Ελλάδα να το καθιερώσουμε σαν τουριστικό σύμβολο, φιγουράροντας τον Πελεκάνο σε διαφημιστικά έντυπα κλπ, εκτός από την θάλασσα, ήλιο, παραλίες και άλλα αξιοθέατα."




ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


Κατασκευάζεται από πολυεστέρα ιδιαίτερης αντοχής στα φυσικά του χρώματα (άσπρο, κίτρινο, πορτοκαλί). Επίσης υπάρχει διαθέσιμοςκαι σε μικρό μέγεθος, για τοποθέτηση κινητού ή σταθερού ασύρματου τηλεφώνου
και σε μικρότερα μεγέθη των 15 cm, σαν σουβενίρ.

Ο Τηλεφωνικός θαλαμος Πελεκάνος αναφέρθηκε σε διάφορα περιοδικά και προβάλεται στο μεγαλύτερο site της Μυκόνου,e-mykonos.gr (Δείτε την καταχώρηση μας).


http://pelekanos.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 
Top