0



Ο οργονίτης Silver Blow MWO orgonOdrome είναι μια πολύ βελτιωμένη έκδοση του mini MWO orgonOdrome με δύο κεραίες MWO Lakowsky. Είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από Χημικώς Καθαρό Ασήμι 999 όπως φαίνεται στις εικόνες, το οποίο χρησιμοποιείται στην...

αργυροχρυσοχοΐα. Το βάρος του είναι 110 γραμμάρια, με 2 εκατοστά μέγιστο ύψος και 4,8 εκατοστά διάμετρο βάσης. Έχει 5 κρυστάλλους clear quartz. Ο κεντρικός κρύσταλλος βρίσκεται μέσα σε μια τρισδιάστατη σπείρα SBB coil από Χημικώς Καθαρό Ασήμι διαμέτρου 1,5 χιλιοστού με 144 μοίρες γωνία με ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΝΙΚΗΣ. Στην κορυφή του βρίσκεται μια κεραία μικρού μεγέθους Πολύ-κυματικού Ταλαντωτή του Lakowsky και στο κάτω μέρος επίσης μια πλήρης κεραία Lakowsky ευρέως φάσματος με 12 μπάντες εκπομπής ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΑΚΤΑΛΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Το Silver Blow MWO orgonodrome– όπως και όλοι οι οργονίτες άλλωστε- μετατρέπει κάθε αρνητική ενέργεια (DOR) σε θετική ενέργεια (OR), δηλ. με πιο απλά λόγια, δέχεται την αρνητική ενέργεια DOR και την μετατρέπει μέσα στο matrix του οργονίτη σε χαώδη μορφή (αρχέγονη θάλασσα ενέργειας) και κατόπιν την ανασυνθέτει αδήριτα και ισόποσα σε θετική οργόνη OR.
Με μια διαφορά, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΩΣ ΚΑΘΑΡΟΥ ΑΣΗΜΙΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΒΙΑΙΑ, γι αυτό ονομάζεται SILVER-BLOW (blow σημαίνει πλήγμα, χτύπημα με γροθιά). Αυτό ακριβώς κάνει. Εξουδετερώνει την αρνητική προς την ζωή DOR, ΑΝΕΛΕΗΤΑ, ΜΕ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όποιους γνωρίζουν τα σχετικά με τον Ενεργειακό πόλεμο που αέναα διεξάγεται.
Μην ξεχνάτε ότι ζούμε σε ένα Φρακταλικό Χαώδες Σύμπαν. Ειδικά στον πλανήτη μας προελαύνει η ΕΡΗΜΩΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ και η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ όπως αναφέρει ο Βίλχελμ Ράιχ. Ουσιαστικά ζούμε σε ένα τελείως εχθρικό περιβάλλον, όσο και αν πολλοί αιθεροβάμονες, ανόητοι ή εγκάθετοι, θέλουν να μας πείσουν για το αντίθετο. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις ειδήσεις στο ιντερνέτ, στην τηλεόραση, στην γειτονιά σας …και αυτά είναι μόνο τα φανερά και γνωρίζουμε ό,τι τα σημαντικά, είναι αυτά που δεν φαίνονται.
Τα σύννεφα DOR και Melanor μαζί με το Ψέκασμα και τα διάφορα περίεργα DNA που σουλατσάρουν εδώ κάτω και κάνουν την ζωή των θετικών ανθρώπων κόλαση.
Οι θετικοί άνθρωποι αποτελούν «μπριζόλα γάλακτος» ενεργειακά, γι αυτά τα παρασιτικά όντα, καθώς και για τους αρνητικούς ανθρώπους, ανεξάρτητα αν κάποιοι εξ αυτών εκούσια ή ακούσια κάνουν το ίδιο.
Δεν είναι καθόλου μυστικό: Ο κόσμος ελέγχεται από κακόβουλες οντότητες, οι Γνωστικοί τους αποκαλούν Άρχοντες και οι Τολτέκοι τους αποκαλούν Βολαδόρες. Οι Άρχοντες χρησιμοποιούν τους κατοίκους και τους πόρους της Γης. Κλέβουν τη δύναμη / ζωτική ενέργεια των μορφών ζωής στη Γη και βιάζουν τον κόσμο των φυσικών της πόρων. Πλατφόρμα ελέγχου τους είναι ο Κρόνος και η Σελήνη. Λειτουργούν από τον Κρόνο με την αποστολή κυμάτων φραγμού που αναμεταδίδονται από το φεγγάρι στη Γη.
Οι δακτύλιοι του Κρόνου είναι γνωστό ότι εκπέμπουν μουσική ή ήχο που είναι ένα κύμα συχνότητας που αποστέλλεται προς τη Γη. Αυτό χρησιμοποιείται για να μας ελέγχουν και να διατηρεί τη δομή εξουσίας τους. Λειτουργούν από το φυσικό κόσμο και τον πνευματικό. Έχουν μια ιεραρχία με ειδικά καθήκοντα για να συνεχίζει το αγρόκτημα Γη με το κοπάδι της, να υπάρχει. Αρχηγός τους ο μέγας και τρανός Yaldabaoth, θα αναφερθώ ξανά, στον εν λόγο Άρχοντα.
Προσπαθούν να μας ελέγχουν σωματικά και πνευματικά. Όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν, οι άρχοντες προσπαθούν να τους δελεάσουν και να τους πιάσουν, να τους επαναπρογραμματίσουν, και να τους επαναστείλουν πίσω στη Γη. Στη συνέχεια, το άτομο γεννιέται σαν μωρό με διαγραμμένη μνήμη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι δεν θυμούνται την παρελθούσα ζωής τους. Το φως (στο τούνελ) που οι άνθρωποι βλέπουν σε NDEs (επιθανάτιες εμπειρίες) χρησιμοποιείται για να τους παρασύρουν στην ψυχοπαγίδα επί της Σελήνης με σκοπό να πάρουν την ισχύ/ενέργεια τους, να επαναπρογραμματιστούν και να σταλούν πίσω στη Γη ώστε να αρμέγονται, να χρησιμεύουν ως ενεργειακή μπαταρία.
Ο επαναπρογραμματισμός/αιθερικά εμφυτεύματα των αρχόντων ονομάζεται το «πέπλο της λήθης». Αυτή τη γνώση την κατείχαν οι Γνωστικοί. Οι Γνωστικοί ανέφεραν ότι όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν οι άρχοντες διαγράφουν την παρελθούσα μνήμη τους και αποστέλλονται πίσω στη γη. Αυτό είναι ο τρόπος που οι Άρχοντες/TPTB παραμένουν στην εξουσία και τρέφονται με την άγνοια των βοοειδών που δεν γνωρίζουν την αληθινή φύση και τις δυνατότητες τους.
Παραμένοντας εθελουσίως σε άγνοια και αρνούμενος να εγερθείς και να διεκδικήσεις αυτό που είναι δικό σου, (την ψυχή σου) δίνεις στους Άρχοντες/TPTB εξουσία πάνω σου. Η θρησκεία, η ψυχαγωγία, η προσκόλληση στα υλικά πράγματα κ.λπ. είναι τακτικές που χρησιμοποιούνται από τους Άρχοντες για να σε βαραίνουν και σε κρατούν υπό έλεγχο.
Αν θέλουμε ελευθερία από την φυλακή της ύλης χρειάζεται να σηκωθούμε και ν’ αρνηθούμε τον έλεγχο από αυτές τις οντότητες. Έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε και είμαστε προικισμένοι με ελεύθερη βούληση από το υπέρτατο ον/πατέρα και το σύμπαν. Έχουμε τη δύναμη της Πρόθεσης, της Θέλησης και μπορούμε να ξεπεράσουμε τους Άρχοντες, αν είμαστε πρόθυμοι να εγερθούμε και να διεκδικήσουμε ό,τι είναι δικό μας.
Ο δον Χουάν Μάτους στα έργα του Καστανέντα, περιγράφει το σύμπαν ως φύσει αρπακτικό, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με όλες τις άλλες γνωστες θρησκευτικές, μυστικιστικές και εσωτερικές παραδόσεις, όμως μια ματιά στο ολοφάνερο δείχνει ακριβώς αυτό. Η παράδοση των μάγων, που ακολουθεί ο δον Χουάν, αναφέρει ότι το σύμπαν είναι φύσει αρπακτικό. Για τους μάντεις αυτό δεν είναι κάτι υποθετικό ή μεταφορικό, αλλά μια αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Έτσι όλοι οι φωτισμένοι μάντεις μέσα στους αιώνες, μέσα από τον ιδιαίτερο τομέα που καλλιέργησαν σαν κάλυψη, έχουν περιγράψει διεξοδικά την ανθρώπινη κατάσταση – μια περιγραφή που είναι η πιο θλιβερή που δόθηκε ποτέ. Με το πέρασμα του χρόνου αυτή η περιγραφή γίνεται όλο και περισσότερο φανερή.
Οι μάγοι λένε ότι όπως ακριβώς εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα (gallinas στα ισπανικά) σε ορνιθώνες (gallineros), έτσι κάποιες οντότητες που προέρχονται από ένα διαφορετικό σύμπαν επίγνωσης μάς κρατάνε μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία. Οι μάγοι κάνουν ένα λογοπαίγνιο και λένε ότι αυτές οι οντότητες, που ονομάζονται βολαδόρες (voladores, ελλ. «ιπτάμενοι»), κρατάνε εμάς, τα ανθρώπινα όντα ή seres humanos, μέσα σε ανθρωποτροφεία (humaneros).
Οι βολαδόρες είναι μαύρες σκιές που ορισμένες φορές εμπίπτουν στην αντίληψή μας, αλλά ξεμπερδεύουμε με αυτές εξηγώντας τες ως ξένα σώματα πάνω στον αμφιβληστροειδή μας. Οι μάγοι, μέσω της ικανότητάς τους να βλέπουν άμεσα την ενέργεια, γνωρίζουν το γεγονός ότι αυτές οι σκιές είναι αρπακτικές και ότι μας κρατούν ζωντανούς για να καταβροχθίζουν την επίγνωσή μας. Οι μάγοι λένε ότι η επίγνωση εμφανίζεται σαν λάμψη ή σαν γυαλάδα πάνω σε ολόκληρο το ενεργειακό μας πεδίο, το οποίο αυτοί βλέπουν σαν μια φωτεινή σφαίρα. Για τους μάγους, αυτή η λάμψη της επίγνωσης μοιάζει με πλαστικό βερνίκι που θα έκανε τη φωτεινή σφαίρα να λάμπει ακόμη περισσότερο, αν δεν κατατρωγόταν μέχρι το τελευταίο ψίχουλο.
Εδώ βρίσκεται το σημείο όπου η περιγραφή των μάγων γίνεται πολύ ενοχλητική. Οι μάγοι λένε ότι η μόνη λάμψη επίγνωσης που αφήνουν σε μας αυτοί που μας κατατρώγουν είναι η επίγνωση της αυτοανάκλασης, που σε εμάς τους ανθρώπους εμφανίζεται ως αυτοεκτίμηση ή εγωκεντρισμός. Δηλαδή, το μόνο που μένει σε εμάς είναι το ενδιαφέρον που αναπτύσσουμε για το πρόσωπο μας, τον εαυτό μας και το εγώ μας. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε επιβεβαιώσει ότι η μόνη δύναμη που έχει απομείνει στον άμεσο κόσμο γύρω μας είναι η δύναμη της αυτο-σπουδαιότητας και της έπαρσης, που έρχεται μασκαρεμένη με τη μορφή της ταπεινότητας, της ευσπλαγχνίας, του αλτρουισμού, της καλοσύνης – πέστε την όπως θέλετε. Η περιγραφή αυτή των μάγων είναι βέβαια η ύστατη Νέμεση για μας- δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ μας) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή.
Όπως αντιλαμβάνεστε, στο σημείο αυτό η παράδοση των μάγων βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο είδος πνευματικής παράδοσης. Οι μάγοι λένε -και πιστέψτε με, δεν το λένε από κυνισμό- ότι κάθε ιδανικό των πνευματικών παραδόσεων, των θρησκειών κτλ., με το οποίο συμφωνούμε, είναι μια επινόηση που μηχανεύτηκαν οι βολαδόρες για να μας κρατάνε συνεχώς σε ύπνο. Φανταστείτε την ταραχή μας όταν εξετάζουμε, ζυγίζουμε και συλλογιζόμαστε αυτήν την υπόθεση.
Για τους μάγους, ο μόνος λόγος που ζούμε -πέρα βέβαια από το να καταβροχθιζόμαστε από τους βολαδόρες ή Άρχοντες- είναι για να απωθήσουμε αυτούς που μας επιτίθενται, ώστε να επιτρέψουμε στην επίγνωσή μας να αναπτυχθεί πλήρως. Το να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο είναι ένα εξελικτικό βήμα, το οποίο οι μάγοι αποκαλούν «πήδημα στην ελευθερία». Εμείς δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε αυτήν την κατάσταση έτσι δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά τι σημαίνει. Η ερώτησή σας, «τι είναι ο θάνατος για τους ανθρώπους που δεν έχουν κάνει αυτό το πήδημα», μπορεί να απαντηθεί από τους μάγους πολύ απλά: οι άνθρωποι που δεν επιτρέπουν την εκ νέου ανάπτυξη της επίγνωσης, πεθαίνουν καταβροχθιζόμενοι από τους βολαδόρες.
Οι μάντεις Τολτέκοι αλλά και οι Γνωστικοί μας διαβεβαιώνουν ότι η μόνη επίγνωση που δεν μπορεί να «φαγωθεί» είναι η επίγνωση που παράγεται από την σιδερένια αυτοπειθαρχία. Η ανασκόπηση δημιουργεί μια κατάσταση ρευστότητας και αποφασιστικότητας που είναι η πειθαρχία για την οποία μιλούν οι μάγοι – όχι η πειθαρχία της καταναγκαστικής, ρουτινιάρικης συμπεριφοράς. Εμείς έχουμε επιβεβαιώσει μέσα στη ζωή μας ότι η επίγνωσή μας είναι διαφορετική, σίγουρα έχουμε τώρα επίγνωση πραγμάτων που πριν μας ήταν αδιανόητα.








Οταν έχετε στην τσέπη σας το Silver Blow MWO, και μαζί στον λαιμό σας το Silver Bullet (σε συνδυασμό με την σιδερένια πειθαρχία) είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ασχοληθούν μαζί σας αυτά τα όντα, διότι γνωριζουν-νοιώθουν, αν το αποτολμήσουν, ΟΤΙ ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ Η «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΟΥΣ. Επίσης είναι αδύνατο να αρρωστήσετε από DOR Sickness.
Η επίδραση του Silver Blow MWO είναι «ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ» σε όλο το ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, κόβει σαν νυστέρι. Είναι η κορυφή των οργονιτών. Οπότε δεν κάνει για τον καθένα, πρέπει να είναι πιλότος- πολεμιστής της ζωής του, να είναι ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ, να έχει αναλάβει την ΕΥΘΥΝΗ της ύπαρξης του,να ξέρει να πολεμά και να καταφέρνει «χτυπήματα» στους αιθερικούς εχθρούς του, αυτός που θα χρησιμοποιήσει τον Silver Blow MWO.
Επαναλαμβάνω, είναι τόσο δυνατός ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. Εάν είστε σίγουροι ότι αντέχετε τόση θετική ενέργεια OR τότε αγοράστε τον και χρησιμοποιήστε τον. Για λεπτομερείς χρήσεις σχετικά με την Ενέργεια και τα Ενεργειακά Πεδία Μάχης, θα επανέλθω σε επόμενο άρθρο, άλλωστε ο Ενεργειακός Πόλεμος βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη, όσο -και όσοι- είμαστε ζωντανοί.

Δηλώνω ρητά, κατηγορηματικά και με έμφαση: Ο οργονίτης Silver Blow MWO και μαζί στον λαιμό το Silver Bullet (σε συνδυασμό με την σιδερένια πειθαρχία, μη σκέψη, ανάλυψη ευθύνης κλπ) ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ είναι οι μοναδικοί οργονίτες στον πλανήτη (που γνωρίζω, και τους γνωρίζω και τους έχω, σχεδόν όλους) που μπορούν να κάνουν σημαντική ζημιά, να καθηλώσουν τους Βολαδόρες ή Άρχοντες από το να τρέφονται με την συνείδηση σας.
Φανταστείτε επομένως τι κάνουν σε όλα τα υπόλοιπα DNA που είναι κατα πολύ κατώτερα από αυτούς. Οι οργονίτες από χαλκό φτάνουν μόνο μέχρι το κατώτερο Αστρικό πεδίο και όχι μέχρι το Ανώτερο Αστρικό που αποτελεί το πεδίο δράσης και ύπαρξης του Yaldabaoth. Στο Ανώτερο Αστρικό φθάνει το ΜΟΝΟ το Silver Blow MWO. Πάνω από τα Αστρικά πεδία … εκεί γίνεται ένα άλλο ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά εκεί δεν φτάνει κανένας οργονίτης, εκεί είμαστε μόνοι μας.

Η Πολωτική Πλάκα MWO, μαζί με την Οργόνη: Με την πολωτική πλάκα MWO, έχω ως στόχο να σας δείξω πώς μπορείτε να παίξετε με την ενέργειά σας, να εργαστείτε με αυτήν και να την αλλάξετε. Μπορείτε να την γευτείτε και να την αισθανθείτε. Όχι μαγικά. Απλοί νόμοι της φυσικής και των ηλεκτρονικών είναι. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να το κάνετε και οι δυνατότητες τους είναι ατελείωτες. Όλοι οι οργονίτες μας έχουν 1 ή 2 πολωτικές πλάκες MWO.
Αν βάλετε στο δεξί σας χέρι γύρω ή πάνω από την πλευρά με την μεγάλη πολωτική πλάκα και ακουμπήσετε το αριστερό χέρι σας από επάνω (σαν να κάνετε χειραψία) ένα ισχυρό Ενεργειακό πεδίο προκύπτει και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αυτό, για να πάρετε ή να δώσετε Ενέργεια ή για να χαλαρώσετε. Δοκιμάστε το. Νιώστε τι συμβαίνει. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε το χέρι σας να ζεσταίνετε ή τα δάχτυλά σας να μυρνηγκιάζουν. Κρατήστε τον οργονίτη σας με την πολωτική πλάκα στο δεξί χέρι σας και βάλτε την στην πλάτη του παιδιού σας ή στην κοιλιά σας και θα το αισθανθείτε να ηρεμεί, πάρα πολύ.
Η πολωτική πλάκα MWO, σε συνδυασμό με την οργόνη, με τα συντονισμένα δαχτυλίδια, είναι ένα ωραίο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να παίξετε με την Ενέργειά σας. Τα δαχτυλίδια είναι πραγματικά ήπια ταλαντευόμενα δαχτυλίδια κεραίας ή ανοικτά πηνία. Αυτά τα δαχτυλίδια μπορούν να λαμβάνουν και να αποστέλλουν Ενέργεια σε πραγματικό χρόνο. Η πολωτική πλάκα MWO και η οργόνη, αντιδρά στην παραμικρή αλλαγή Ενέργειας, η οποία προκαλεί επαγωγή. Αυτό το πεδίο μπορεί να κάνει μια ισχυρή αλλαγή και κυρίως έχει μια πολωτική και ισχυρή Ενεργητική επίδραση.
Ειδικά τα παιδιά, τα φυτά και τα ζώα αντιδρούν ενστικτωδώς. Μην εκπλαγείτε ότι όταν βάλετε τον οργονίτη με την πολωτική πλάκα MWO, στο κρεβάτι του σκυλιού ή της γάτας σας, δεν θα σας επιτρέψει να το πάρετε μακριά και πάλι. Το ζώο αισθάνεται ότι είναι καλό και το κάνει να αισθάνεται καλά και τα ζώα δεν κάνουν ποτέ λάθος με τις ενέργειες.
Κάθε ύλη, όπως το νερό, τα υγρά, τα τρόφιμα, τα φυτά, οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν το δικό τους Ενεργειακό πεδίο και στέλνουν πληροφορίες. Η οργόνη με την πολωτική πλάκα MWO, αντιδρά σε αυτό με επαγωγή, αντιστρέφει και στέλνει ένα ευρύ φάσμα των συχνοτήτων που κάνει τη γεύση του νερού μαλακότερη, πιο ζωντανή και δραστήρια. Αν βάλετε επάνω σε έναν οργονίτη μια μπύρα την μετατρέπει σε νερό, γι αυτό κρατάμε μακριά τα αλκοολούχα ποτά, τα ακριβά μας ουίσκι και τις πολύτιμες κολόνιες από τους οργονίτες.
Μια ωραία δοκιμή είναι να βάλετε έναν οργονίτη με πολωτική πλάκα MWO, κάτω από ένα πιάτο μ’ ένα φαγητό ή με γλυκό, ιδανικός είναι ο οργονίτης Drink Charger MWO. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα συμβατικό μη βιολογικό και βαρύ φαγητό, που παίρνει άμεσα ηπιότερη γεύση και είναι πιο ανεκτό. Τα γλυκά από το σούπερ μάρκετ είναι ακόμη καλύτερο για να δοκιμάσετε την χρήση και την αποτελεσματικότητα ενός οργονίτη με πολωτική πλάκα MWO. Οι ειδικοί ιατροί λένε ότι αυτά τα «γλυκά» δεν είναι τίποτα, δεν είναι καν τρόφιμα, αλλά πολυτελώς συσκευασμένα σκουπίδια και δεν θα πρέπει να ονομάζονται τρόφιμα, ούτε να τα τρώμε, επειδή όλα τα σκουπίδια τα έχουν κάνει γλυκά. Δοκιμάστε να βάλετε ένα τέτοιο σκουπίδι πάνω σε έναν οργονίτη και θα καταλάβετε την διαφορά.
Ακόμα κι αν δεν υπάρχει τίποτα κοντά στον οργονίτη με την πολωτική πλάκα MWO, αυτός εξακολουθεί να είναι ενεργός. Η γύρω περιοχή είναι πάντα τόσο γεμάτη από Ενέργεια και πληροφορίες. Αρκεί να σκεφτούμε όλα τα ασύρματα συστήματα που βρίσκονται στο σπίτι, στο δρόμο, στο χωριό, στην πόλη ή στην εργασία. Αυτό είναι αρκετό για να οδηγήσει ένα άτομο στην τρέλα. Ο Οργονίτης σας δεν μπορεί και μην περιμένετε από ένα μενταγιόν να λύσει τα πάντα. Τεχνικά θα αναστρέψει συνεχώς ενεργειακές πληροφορίες και θα τις στείλει πίσω πολωμένες. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να ενταθεί, αν βάλετε και τον εαυτό σας στο παιχνίδι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δύο πλευρές των οργονιτών. Μπορείτε να τους μεταφέρετε μαζί σας σε μια μικρή τσάντα ή να θεραπεύσετε ένα σημείο στο σώμα σας ή να βοηθήσετε κάποιον άλλον. Μπορείτε να τους τοποθετήσετε σε μια γωνιά του γραφείου σας και να παρατηρήσετε τα αξιοθαύμαστα αποτελέσματα τους. Χρησιμοποιήστε τους όπως θέλετε, όπως μπορείτε να φανταστείτε μόνο καλό μπορούν να κάνουν οι οργονίτες του orgonodrome.
Βάλτε τον Silver Blow MWO σε ένα πονεμένο σημείο ή στο ηλιακό πλέγμα (το τρίτο τσάκρα) και βιώστε την αλλαγή. Μερικές φορές, ο πόνος χειροτερεύει προτού να περάσει. Με την τοποθέτηση αυτή στο ηλιακό σας πλέγμα αυτόματα χαλαρώνετε. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και πειραματιστείτε όσο θέλετε. Βάλτε τον οργονίτη σας Silver Blow MWO στην καρδιά σας ( στο τέταρτο τσάκρα) ακούστε τους χτύπους της, δώστε της Ενέργεια.
Ποτίστε τα φυτά σας με νερό που από πριν, έχει μείνει πάνω σε ένα οργονίτη με πολωτική πλάκα για μισή ώρα.
Μήπως το παιδί σας κοιμάται ανήσυχα, βάλτε τον οργονίτη mini-MWO κάτω από το μαξιλάρι ή το στρώμα.
Οι Σκέψεις είναι δύναμη, έτσι ώστε ακόμη και με την πρόθεση που έχετε μπορείτε να κάνετε μικρά ή μεγάλα «θαύματα». Έχει βρεθεί ότι οι Σκέψεις επηρεάζουν τα μικροσκοπικά σωματίδια και τα σχηματίζουν. Το βιολογικό σας σύστημα αντιδρά σε μια σκέψη αμέσως. Οι μύες σας το δείχνουν αυτό με το να είναι ισχυροί ή λιγότερο ισχυροί. Αυτό μπορεί να καθοριστεί από δοκιμές ή μετρήσεις αμέσως. Επίσης, τα ζώα, τα φυτά ή οι άνθρωποι που είναι κοντά αντιδρούν συνειδητά ή ασυνείδητα. Απόσταση δεν φαίνεται να υπάρχει.
Οι σκέψεις είναι αντικείμενα. Έχουν υπόσταση. Έχουν τη δική τους μορφή, χρώμα και διάρκεια ζωής. Είναι μαγνητικές, δυναμικές, ή επιφανειακές και αδύναμες. Όταν μια ιδέα ή μια παρόρμηση ή μια ακτίνα φωτός, προερχόμενη από τα ανώτερα επίπεδα συνείδησης, λαμβάνει μορφή, γίνεται ένα ουσιαστικό αντικείμενο μέσα ή γύρω στη νοητική σφαίρα. Μερικές απ’ αυτές τις σκεπτομορφές ταξιδεύουν με μεγάλη ταχύτητα. Μερικές απ’ αυτές διατηρούν την ταυτότητά τους. Άλλες συγχωνεύονται με παρόμοιες σκεπτομορφές και εξαφανίζονται. Άλλες χάνουν την ύπαρξή τους προσβαλλόμενες από αντίθετες σκεπτομορφές και διαλύονται σαν σαπουνόφουσκες.
Σύμφωνα με τον Rupert Sheldrake κάθε ζωντανό πλάσμα έχει ένα μοναδικό μορφο-γενετικό πεδίο. Κάθε τρίχα, κάθε σάλιο και κάθε εικόνα είναι μέρος αυτού του πεδίου. Για πολλά χρόνια τώρα οι άνθρωποι βάζουν μια φωτογραφία ή κάτι από ένα πρόσωπο που είναι πολύ ιδιαίτερο σε αυτούς σε ένα ισχυρό ενεργειακό πεδίο για να στείλουν αυτή τη θετική ενέργεια από απόσταση. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι οι σκέψεις βοηθάνε. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο! Έτσι δεν είναι;
Θα μπορούσα να σας μιλάω ατελείωτα για τις θαυμαστές δυνατότητες αυτού του οργονίτη αλλά και όλων των υπόλοιπων, θέλω όμως να σταματήσω εδώ, γιατί τα μηνύματα σας -μετα από 2 χρόνια χρήσεις τους- λένε πολύ περισσότερα. Εγώ και κάμποσοι φίλοι μου χρησιμοποιούμε οργονίτες πάνω από 15 χρόνια, αν σας πω όλα όσα μπορείτε να κάνετε και να πετύχετε για την ζωή σας, την συνείδηση σας, την ψυχή σας … Ω ναι είναι μεγάλο δώρο !!! Πολύ μεγαλύτερο από όσο μπορούσα να φανταστώ ή να θεωρήσω σαν πιθανότητα, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τους οργονίτες.
ΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Θέλω να ευχαριστήσω από αυτό το μικρό βήμα τον Dr Wilhelm Reich και την οργόνη του,
και τον Georges Lakhovsky και τον Multi – Wave Oscillator (MWO), Πολυκυματικός Ταλαντωτής Lakhovsky.
Οι πληροφορίες του άρθρου είναι από το βιβλίο «Οργονίτες Mε την Δύναμη της Οργόνης» του Ιων Μάγγος
Αναρτήθηκε από Ion Maggos
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ
terrapapers

http://diadrastiko.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

 
Top