0
Γεμίζει μία Κάλτσα με Αλάτι και την τοποθετεί στο Τηγάνι. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Όποιος έχει βιώσει πόνο στα αυτιά ξέρει πολύ καλά πόσο επίπονος μπορεί να γίνει και συνήθως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τον μειώσουμε.



Φυσικά αργά η γρήγορα τα αντιβιοτικά θα δουλέψουν και θα μειωθεί ο πόνος. Αλλά αυτό δεν γίνεται πάντα. Είναι πολλοί που αρνούνται να πάρουν πολλά από τα φάρμακα της αγοράς λόγω των πολυάριθμων παρενεργειών που έχουν. Γι’αυτό το λόγο αυτή η ιδέα είναι πανέξυπνη, γιατί μπορείς να πολεμήσεις τον πόνο στα αυτιά μόνο χρησιμοποιώντας αλάτι.

Εκτός από αλάτι, θα χρειαστείτε και άσπρες κάλτσες. Πρέπει να είναι άσπρες γιατί αλλιώς είναι πολύ πιθανόν να αποχρωματιστούν.



Είναι σημαντικό να είναι χοντρό αλάτι της θάλασσας. Να είναι μεγάλοι οι κόκκοι για να μην βγουν από την κάλτσα και να είναι θαλάσσης λόγω της ειδικής χημικής του σύστασης. 1-1,5 κούπες θα είναι αρκετές.



Το αλάτι μπαίνει στις κάλτσες.







Κλείστε τις κάλτσες καλά, κατά προτίμηση με διπλό κόμπο.



Τελικά θα πρέπει να έχει περίπου το μέγεθος της παλάμης σας .



Τοποθετήστε στη συνέχεια τη κάλτσα με το αλάτι σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά για 4-6 λεπτά. Θα μπορούσατε να τη βάλετε και στο φούρνο μικροκυμάτων εναλλακτικά αν και είναι πιο δύσκολο να ζεστάνετε εξίσου όλο το αλάτι και εκτός από αυτό, είναι πιο εύκολο να σκιστεί η κάλτσα μετά. Γενικότερα, η μέθοδος με το τηγάνι είναι καλύτερη.



Ελέγξτε με το χέρι σας να μην είναι πολύ ζεστή η κάλτσα και τοποθετήστε την πάνω στο αυτί. Θα πρέπει να καλύπτει και ένα μέρος από το σαγόνι, Θα δείτε διαφορά μέσα σε λίγα λεπτά!



Η ανακούφιση του πόνου είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα και με αυτό το κόλπο η επιτυχία είναι εγγυημένη!

fanpage

Δημοσίευση σχολίου

 
Top